✅ LUKSARTWIN 2.0 | SOFTWARE COLORBOT | NO NEED HARDWARE 💯 PRIVATE BUILDS

Ağzına sağlık gerçekten. Groozy kullandığı driverida saklayamıyor. Direk C diskine atıyor. Bu luksartwini kullandığım zaman groozy ile arasında bir fark yoktu sadece biraz daha seçenek eklemişler fov kısmında her şey aynıydı.

C diskindeki DLL'i gönderebilir misin bakalım?

Arkadaşımızın da dediği gibi chinese kullandığını düşünüyorum ki zaten öyledir. Driver yapabilen adam Win10'a yapacak fakat Win11'e yapamayacak doğru mu anlıyorum? Ban dalgasında uçurup sonra fixledik diyeceksiniz ve devam mı edeceksiniz yoksa exit sc4m atıp farklı isimli tekrar piyasaya girme gibi bir fikriniz mi var? Merakımdan soruyorum cevaplayıp beni g0t edersen sevinirim. (Ek olarak discordda yetki verdiğin adam Groozy satıyor Groozy chinese driver anladığım kadarıyla hepiniz aynı bokun lacivertisiniz)
merhaba, kullandığım driver şahsen burdaki kimseyi alakadar etmiyor, tek bir kişiye de sonsuza kadar bu projeyi geliştireceğimin garantisini sunmadım, bir gün illaki bunun komple patlayacağını ve orda kapanacağını soran herkese açık açık söylüyorum. satışa başladığımdan beri tek bir kez bile ürün dt olmadı, bir kere bile.
hayır farklı isimle satma amacım yok zaten geliştiremediğim bir duruma gelirse ve luksartwin kapanırsa, mantıken geliştiremediğim için farklı bir isimle çıkarma şansım da olmayacak.
bütün müşterilerin dmsi açık, dileyen istediğini soruyor bir sürü kişi müşterilere sordukları sorular sonrası satın alıyor bu ürünü.
driver yazabilecek bilgim olsa colorbot satmakla uğraşmazdım, burada belkide hiç kimsenin sıfırdan mouse movement driveri yazacak bilgisi yoktur. yapılabilcek birşey olsaydı sırayla herkes önce interception, sonra ghub, sonra ddxoft kullanmazdı. burada benim ne yaptığım kimseyi ilgilendirmiyor size dt olmayan bir ürün sunuyorum ve satın alan kimse şikayetçi olmuyor bu ilgilendiriyor burdakileri. hakkımda manalı manalı konuşup isimler verilip yok exit sc4m atacak şu yapacak diyenleri tanıdığımı bile düşünmüyorum, daha önce piyasada olmadım ve hiçbir şeyi de sıfırdan kendim yapmadım. bu forumda en çok gördüğüm şey daha konuyu açtığım ilk zamanda birisinin bana enez enez demesi şimdi de başka birinin ismini vermesi. imalı konuşmak başkasının satışını baltalamak dm den özürlü gibi bilgi, loader almaya çalışmak yerine yaptıklarımı boklamak yerine aynılarını yapmayı deneyebilirsiniz.
bunun senin için değil kim uğraşıyorsa onun için söylüyorum alınan alınsın. seninle bir derdim yok zahura ayrıca bunu da belirteyim yanlış anlaşılma olmasın bildiğim kadarıyla kendi ürünün de gayet iyi o yüzden sana sonsuz saygı duyuyorum umarım sorularını ya da diğer müşterilerin sorularını yanıtlamışımdır.
groozy konusuna gelecek olursak, kendisi benim yakın bir arkadaşım iki ürünü detaylı incelersek birbiriyle alakası bile yok, arkadaşım olduğu için ve sunucuda feedback atması için özel rol verdim kendisini severim ürününde ne kullanıyor pek fikrim yok çok kez de public oldu forumda loaderi fakat tek bildiğim kendisinin ürününün de gayet ud olduğu.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
C diskindeki DLL'i gönderebilir misin bakalım?
hile açıldığında C: diskine attığı DLL dosyası :
vt:

( GROOZY )

hile açıldığında C: diskine attığı DLL dosyası :
vt:

( GROOZY )
güzel dll dosyasıymış
image.png

merhaba, kullandığım driver şahsen burdaki kimseyi alakadar etmiyor, tek bir kişiye de sonsuza kadar bu projeyi geliştireceğimin garantisini sunmadım, bir gün illaki bunun komple patlayacağını ve orda kapanacağını soran herkese açık açık söylüyorum. satışa başladığımdan beri tek bir kez bile ürün dt olmadı, bir kere bile.
hayır farklı isimle satma amacım yok zaten geliştiremediğim bir duruma gelirse ve luksartwin kapanırsa, mantıken geliştiremediğim için farklı bir isimle çıkarma şansım da olmayacak.
bütün müşterilerin dmsi açık, dileyen istediğini soruyor bir sürü kişi müşterilere sordukları sorular sonrası satın alıyor bu ürünü.
driver yazabilecek bilgim olsa colorbot satmakla uğraşmazdım, burada belkide hiç kimsenin sıfırdan mouse movement driveri yazacak bilgisi yoktur. yapılabilcek birşey olsaydı sırayla herkes önce interception, sonra ghub, sonra ddxoft kullanmazdı. burada benim ne yaptığım kimseyi ilgilendirmiyor size dt olmayan bir ürün sunuyorum ve satın alan kimse şikayetçi olmuyor bu ilgilendiriyor burdakileri. hakkımda manalı manalı konuşup isimler verilip yok exit sc4m atacak şu yapacak diyenleri tanıdığımı bile düşünmüyorum, daha önce piyasada olmadım ve hiçbir şeyi de sıfırdan kendim yapmadım. bu forumda en çok gördüğüm şey daha konuyu açtığım ilk zamanda birisinin bana enez enez demesi şimdi de birinin madeust madeust demesi. imalı konuşmak başkasının satışını baltalamak dm den özürlü gibi bilgi, loader almaya çalışmak yerine yaptıklarımı boklamak yerine aynılarını yapmayı deneyebilirsiniz.
bunun senin için değil kim uğraşıyorsa onun için söylüyorum alınan alınsın. seninle bir derdim yok zahura ayrıca bunu da belirteyim yanlış anlaşılma olmasın bildiğim kadarıyla kendi ürünün de gayet iyi o yüzden sana sonsuz saygı duyuyorum umarım sorularını ya da diğer müşterilerin sorularını yanıtlamışımdır.
groozy konusuna gelecek olursak, kendisi benim yakın bir arkadaşım iki ürünü detaylı incelersek birbiriyle alakası bile yok, arkadaşım olduğu için ve sunucuda feedback atması için özel rol verdim kendisini severim ürününde ne kullanıyor pek fikrim yok çok kez de public oldu forumda loaderi fakat tek bildiğim kendisinin ürününün de gayet ud olduğu.
yani hocam dt olunca salacak mısınız?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yani hocam dt olunca salacak mısınız?
ürün dt olursa yada çalışmayacak hale gelirse, güncellemeye çalışacağım.
yine de olacak birşeyi öngöremem lifetime satışın mantığı ölene kadar kullanmak değil ürün olduğu sürece bir daha ödeme ihtiyacında bulunmamaktır.
ben bu ürünü satmaya başlayalı 4 ay oldu ve 4 ay önce bunu alan birisi toplamda 2000 tl ödemek yerine 1250 tl ödeyerek (ilk zamanlarda fiyatlar daha uygundu) hala kullanma şansına sahip. lifetime satışın amacı budur, müşteri için ikinci bir ödeme ihtiyacında bulunmamak satıcı için tekte fazla ödeme almak.

driver yazabilecek bilgim olsa colorbot satmakla uğraşmazdım, burada belkide hiç kimsenin sıfırdan mouse movement driveri yazacak bilgisi yoktur. yapılabilcek birşey olsaydı sırayla herkes önce interception, sonra ghub, sonra ddxoft kullanmazdı. burada benim ne yaptığım kimseyi ilgilendirmiyor size dt olmayan bir ürün sunuyorum ve satın alan kimse şikayetçi olmuyor bu ilgilendiriyor burdakileri. hakkımda manalı manalı konuşup isimler verilip yok exit sc4m atacak şu yapacak diyenleri tanıdığımı bile düşünmüyorum, daha önce piyasada olmadım ve hiçbir şeyi de sıfırdan kendim yapmadım. bu forumda en çok gördüğüm şey daha konuyu açtığım ilk zamanda birisinin bana enez enez demesi şimdi de birinin madeust madeust demesi. imalı konuşmak başkasının satışını baltalamak dm den özürlü gibi bilgi, loader almaya çalışmak yerine yaptıklarımı boklamak yerine aynılarını yapmayı deneyebilirsiniz.

Güzel kardeşim senin kullandığın driver senin hileni alan herkesi ilgilendiriyor. Sen bilmem kaç ay önce tespit edilmiş bir driveri kullanarak müşterilerine hile hizmeti sunuyorsun ve şu zamana kadar kimse ban yemedi diyip boş laf yapıyorsun. Buradaki çoğu insan sadece hilesini alır ve oynamak ister arkasını ve önünü bilmez sen 3-5 ay önce tespit edilen ve ban dalgasında %100 ban yedirteceğini bildiğin bir driveri kullanıyorsun ve hile satıyorsun. Şimdi herkes memnun ya sonra? Paranı cebine koy ve patladığında fixleyip devam et o zaman.

Dll değil driver knk zaten hilede en önemli olan şey driver driver fix yerse banlanırsın :)

Güzel kardeşim senin kullandığın driver senin hileni alan herkesi ilgilendiriyor. Sen bilmem kaç ay önce tespit edilmiş bir driveri kullanarak müşterilerine hile hizmeti sunuyorsun ve şu zamana kadar kimse ban yemedi diyip boş laf yapıyorsun. Buradaki çoğu insan sadece hilesini alır ve oynamak ister arkasını ve önünü bilmez sen 3-5 ay önce tespit edilen ve ban dalgasında %100 ban yedirteceğini bildiğin bir driveri kullanıyorsun ve hile satıyorsun. Şimdi herkes memnun ya sonra? Paranı cebine koy ve patladığında fixleyip devam et o zaman.
kullandığım driver bahsettiğin gibi birkaç ay önce banwave'de patlamış bir dll değil ve bahsedilen 'chinese chinese' driver kullanımından birkaç saat sonra banlatan bir driver. müşterilerime banlatmayan bir ürün sunuyorum ve kullandığım driver bu sebep ile hiçkimseyi ilgilendirmiyor. ürünün arduino doğru biliyorsam, bana gelecekte arduinonun patlamayacağının garantisini verebilir misin, bana burada kaç tane hile satıcısı şu an parasını cebine koyup gelecekte asla patlamayacağının garantisini verebilir?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt