merhaba, kullandığım driver şahsen burdaki kimseyi alakadar etmiyor, tek bir kişiye de sonsuza kadar bu projeyi geliştireceğimin garantisini sunmadım, bir gün illaki bunun komple patlayacağını ve orda kapanacağını soran herkese açık açık söylüyorum. satışa başladığımdan beri tek bir kez bile ürün dt olmadı, bir kere bile.
hayır farklı isimle satma amacım yok zaten geliştiremediğim bir duruma gelirse ve luksartwin kapanırsa, mantıken geliştiremediğim için farklı bir isimle çıkarma şansım da olmayacak.
bütün müşterilerin dmsi açık, dileyen istediğini soruyor bir sürü kişi müşterilere sordukları sorular sonrası satın alıyor bu ürünü.
driver yazabilecek bilgim olsa colorbot satmakla uğraşmazdım, burada belkide hiç kimsenin sıfırdan mouse movement driveri yazacak bilgisi yoktur. yapılabilcek birşey olsaydı sırayla herkes önce interception, sonra ghub, sonra ddxoft kullanmazdı. burada benim ne yaptığım kimseyi ilgilendirmiyor size dt olmayan bir ürün sunuyorum ve satın alan kimse şikayetçi olmuyor bu ilgilendiriyor burdakileri. hakkımda manalı manalı konuşup isimler verilip yok exit sc4m atacak şu yapacak diyenleri tanıdığımı bile düşünmüyorum, daha önce piyasada olmadım ve hiçbir şeyi de sıfırdan kendim yapmadım. bu forumda en çok gördüğüm şey daha konuyu açtığım ilk zamanda birisinin bana enez enez demesi şimdi de birinin madeust madeust demesi. imalı konuşmak başkasının satışını baltalamak dm den özürlü gibi bilgi, loader almaya çalışmak yerine yaptıklarımı boklamak yerine aynılarını yapmayı deneyebilirsiniz.
bunun senin için değil kim uğraşıyorsa onun için söylüyorum alınan alınsın. seninle bir derdim yok zahura ayrıca bunu da belirteyim yanlış anlaşılma olmasın bildiğim kadarıyla kendi ürünün de gayet iyi o yüzden sana sonsuz saygı duyuyorum umarım sorularını ya da diğer müşterilerin sorularını yanıtlamışımdır.
groozy konusuna gelecek olursak, kendisi benim yakın bir arkadaşım iki ürünü detaylı incelersek birbiriyle alakası bile yok, arkadaşım olduğu için ve sunucuda feedback atması için özel rol verdim kendisini severim ürününde ne kullanıyor pek fikrim yok çok kez de public oldu forumda loaderi fakat tek bildiğim kendisinin ürününün de gayet ud olduğu.