cagalinexd
Uzman Üye
Bilemiyorum artık bugün hiç online değildi.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sadece dün akşam Evet atıldı.
Bilemiyorum artık bugün hiç online değildi.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İşte onlar ile bunlar bir değil Sıkıntı orası sana söylediği gibi Sorunun kaynağını öğrenip düzeltecekmiş ama düzelmeyedebilirmiş.bence kısa sürede yapılır bundan önce farklı yerlerde de yazılım kullanmıştım onlar 2-3 içerisinde ud yapiyordu
Senin yazdığını yazdım farkındaysanBana öyle söylemedi sorunun kaynağını öğrenmeye çalışıcak
kullandığımız driver sanırım komple patladı yada bizim kendi bir hatamız var, dediğim gibi farklı şeyler deneyerek bir kaç istekli müşteriye deneme sürümü vereceğim hallettiğimde ve bir sorun yaşamazlarsa tüm müşterilere vereceğim. tabiki bu süre zarfında hem satışlar kapalı hemde herkesin keyi duraklatıldı. ayrıca net birşey diyemememin de sebebi hala ban yemeyenlerin de olması. yoksa sorunun driverdan olduğu zaten herkesin tahmin edebileceği birşey. düzeltemeyebilirim dediğim kısım en kötü ihtimal hileyi hardware hale getirmek buda çoğu müşterinin gerekirse ek para ödeyerek kullanmaya devam etmesi. exit sc4m gibi bir niyetim olmadığını daha önce de belirttim konularımda.İşte onlar ile bunlar bir değil Sıkıntı orası sana söylediği gibi Sorunun kaynağını öğrenip düzeltecekmiş ama düzelmeyedebilirmiş.
reis sence bunu buraya yazman mantıklı mı?Elinde key ve loader olan özelden ulaştırabilir mi?
Elinde key ve loader olan özelden ulaştırabilir mi?