eyvallahHayırlı scamler
evet şu anda udundedectedmi hala hile
Absürt derecede ucuzbayrama özel 3 günlüğüne
aylık 350 TL, lifetime 850 TL
evet 1 hafta önce patladı, güncelleme de çok uzun sürmedi sonraki gün güncelledim sadece test etmem lazımdı tekrar herkes patlamasın diye.Bi ara patladı dendi suan ne durumde güncelleme cok uzun surmustu problemler düzeldimi
birde bu bayram indirimden sonra havaya uçmasın
Saolun hocam yalancılıkla alakası yok zaten asla %100 garanti yok sadece olası durumlarda gün telafisi spoof vb. şeyler yapılıyor mu şeklinde sormak istedimevet 1 hafta önce patladı, güncelleme de çok uzun sürmedi sonraki gün güncelledim sadece test etmem lazımdı tekrar herkes patlamasın diye.
4 gündür testerlar herhangi bir yasaklama almadı bende tekrar satışları açtım ve müşterilere loaderlarini verdim.
bir garanti sağlayamam ne önlem alırsak alalım yaşanabiliyo böyle şeyler yalan söylemenin anlamı yok
gün telafisi kesinlikle yapılıyor süreyi duraklatıyorum o süre zarfında. spoof olarak pek yardımcı olabileceğim birşey yok kendi spooferim yokSaolun hocam yalancılıkla alakası yok zaten asla %100 garanti yok sadece olası durumlarda gün telafisi spoof vb. şeyler yapılıyor mu şeklinde sormak istedim