✅ LUKSARTWIN 2.0 | SOFTWARE COLORBOT | NO NEED HARDWARE 💯 PRIVATE BUILDS

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba bunu ömür boyu alıcağım zaman piyasadan çekilirseniz desteği keserseniz nolucak source koduyla beraber alabilir miyim en azından kendim güncellerim offset pointerları kullanmaya devam ederim sizin yarın bir gün desteği kesip başka isimle başka hileyle satışa geçmiceğiniz ne malum
colorbotta ne offseti ne pointerı mk

kanka bu hilelerin güncellemeye ihtiyacı olmuyor mu ? desteği keserlerse nolucak adamlar belki farklı isimle farklı hileyle piyasa giricek desteği kesip
Desteğin kesilmesiyle ilgili endişelerin varsa süreli key alırsın paran boşa gitmez kimse seni zorlamıyor lifetime al diye

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kanka bu hilelerin güncellemeye ihtiyacı olmuyor mu ? desteği keserlerse nolucak adamlar belki farklı isimle farklı hileyle piyasa giricek desteği kesip
duymuyor madeust chinese dll fixlendikten sonra evime ***** geldi diye exit sc4m atıp gidicek 1 ay al o yüzden

Merhaba bunu ömür boyu alıcağım zaman piyasadan çekilirseniz desteği keserseniz nolucak source koduyla beraber alabilir miyim en azından kendim güncellerim offset pointerları kullanmaya devam ederim sizin yarın bir gün desteği kesip başka isimle başka hileyle satışa geçmiceğiniz ne malum
üzgünüm hiç kimse bunun garantisini sağlayamaz, torunların yazılımı kullanamayabilir.
şaka bir yana desteği keseceğimiz bir gün illaki olacak bunu ön göremem. ben devam edebildiğim kadar edeceğim.
normal şartlarda hayır, kullandığım drivera veya genel colorbotlara herhangi bir hotfix geldiğinde bir güncelleme yapmam gerekecek sadece.

üzgünüm hiç kimse bunun garantisini sağlayamaz, torunların yazılımı kullanamayabilir.
şaka bir yana desteği keseceğimiz bir gün illaki olacak bunu ön göremem. ben devam edebildiğim kadar edeceğim.

normal şartlarda hayır, kullandığım drivera veya genel colorbotlara herhangi bir hotfix geldiğinde bir güncelleme yapmam gerekecek sadece.

Dostum selam benim adım geçen bir postun altına herkes seni önermiş fakat merak ettiğim bir konu var.

duymuyor madeust chinese dll fixlendikten sonra evime ***** geldi diye exit sc4m atıp gidicek 1 ay al o yüzden

Arkadaşımızın da dediği gibi chinese kullandığını düşünüyorum ki zaten öyledir. Driver yapabilen adam Win10'a yapacak fakat Win11'e yapamayacak doğru mu anlıyorum? Ban dalgasında uçurup sonra fixledik diyeceksiniz ve devam mı edeceksiniz yoksa exit sc4m atıp farklı isimle tekrar piyasaya girme gibi bir fikriniz mi var? Merakımdan soruyorum cevaplayıp beni g0t edersen sevinirim. (Ek olarak discordda yetki verdiğin adam Groozy satıyor Groozy chinese driver anladığım kadarıyla hepiniz aynı bokun lacivertisiniz)

Son düzenleme:
Dostum selam benim adıma açılan bir postun altına herkes seni önermiş fakat merak ettiğim bir konu var.

Arkadaşımızın da dediği gibi chinese kullandığını düşünüyorum ki zaten öyledir. Driver yapabilen adam Win10'a yapacak fakat Win11'e yapamayacak doğru mu anlıyorum? Ban dalgasında uçurup sonra fixledik diyeceksiniz ve devam mı edeceksiniz yoksa exit sc4m atıp farklı isimli tekrar piyasaya girme gibi bir fikriniz mi var? Merakımdan soruyorum cevaplayıp beni g0t edersen sevinirim. (Ek olarak discordda yetki verdiğin adam Groozy satıyor Groozy chinese driver anladığım kadarıyla hepiniz aynı bokun lacivertisiniz)
Ağzına sağlık gerçekten. Groozy kullandığı driverida saklayamıyor. Direk C diskine atıyor. Bu luksartwini kullandığım zaman groozy ile arasında bir fark yoktu sadece biraz daha seçenek eklemişler fov kısmında her şey aynıydı.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt