🔥💥 LSA CS2 INTERNAL | Aimbot | Triggerbot | ESP | 🇹🇷Türklere özel fiyatlar🇹🇷

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olum bu aptal spooferınızda keyauth var diğeri desen toplama her saniye başı detection mesajı ilginçsiniz
Ne anlatıyosun gene şizofren seni, ben artık hile satışı işiyle uğraşmıyorum gene haplarını mı almadın sen :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
mainde açılır mı
Bu hilenin satışını yapmamdaki ana sebep kendi main hesabımda açacak kadar güveniyor oluşumdur ancak bu tabii ki benim kişisel görüşüm, kendi hilemi övmek için yalan ithamlarla yersiz övgüler yağdırmayı sevmem ancak 2017 yılından beri CS:GO üzerinde çok başarılı bir şekilde yürüttüğümüz bir projemiz vardı ve aynı kaliteyi CS2'de de sürdüreceğimize inanıyoruz.

Bu hilenin satışını yapmamdaki ana sebep kendi main hesabımda açacak kadar güveniyor oluşumdur ancak bu tabii ki benim kişisel görüşüm, kendi hilemi övmek için yalan ithamlarla yersiz övgüler yağdırmayı sevmem ancak 2017 yılından beri CS:GO üzerinde çok başarılı bir şekilde yürüttüğümüz bir projemiz vardı ve aynı kaliteyi CS2'de de sürdüreceğimize inanıyoruz.
senin mainde ne var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt