BullseyeProject
Uzman Üye
+up
Ne anlatıyosun gene şizofren seni, ben artık hile satışı işiyle uğraşmıyorum gene haplarını mı almadın senolum bu aptal spooferınızda keyauth var diğeri desen toplama her saniye başı detection mesajı ilginçsiniz
he kanka öyle mi olmuşNe anlatıyosun gene şizofren seni, ben artık hile satışı işiyle uğraşmıyorum gene haplarını mı almadın sen
15 yaşında çocuğun kanka ayakları beni çok neşelendiriyor, sen devam şizofrenliğe Güzel oluyor böyle oturduğum yerden kıskanan delirenler oluncahe kanka öyle mi olmuş
15 yaşında çocuğun kanka ayakları beni çok neşelendiriyor, sen devam şizofrenliğe Güzel oluyor böyle oturduğum yerden kıskanan delirenler olunca
Değerli dostlarım lütfen konu altında tartışmayalım, anlayışınız için teşekkür ederim.he kanka öyle mi olmuş
Bu hilenin satışını yapmamdaki ana sebep kendi main hesabımda açacak kadar güveniyor oluşumdur ancak bu tabii ki benim kişisel görüşüm, kendi hilemi övmek için yalan ithamlarla yersiz övgüler yağdırmayı sevmem ancak 2017 yılından beri CS:GO üzerinde çok başarılı bir şekilde yürüttüğümüz bir projemiz vardı ve aynı kaliteyi CS2'de de sürdüreceğimize inanıyoruz.mainde açılır mı
senin mainde ne varBu hilenin satışını yapmamdaki ana sebep kendi main hesabımda açacak kadar güveniyor oluşumdur ancak bu tabii ki benim kişisel görüşüm, kendi hilemi övmek için yalan ithamlarla yersiz övgüler yağdırmayı sevmem ancak 2017 yılından beri CS:GO üzerinde çok başarılı bir şekilde yürüttüğümüz bir projemiz vardı ve aynı kaliteyi CS2'de de sürdüreceğimize inanıyoruz.
Bu konu altından size yalnızca hile için yardımcı olabilirimsenin mainde ne var