🔥💥 LSA CS2 INTERNAL | Aimbot | Triggerbot | ESP | 🇹🇷Türklere özel fiyatlar🇹🇷

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hileyi ilk alıp deneyimleyen kişi benim sanırım aldığım günden beri , günde en az 10 maç atıyorum minimum ve maks 2 kişi chatten hile yazmıştır o maçlarda da 40 vurduğum için
26 yıllık hayatım bir türk satıcının cs hilesinden böyle performans gördüm ya umutlarım yeşerdi
Ayrıca her konuda destek oluyorlar

Bu hileyi ilk alıp deneyimleyen kişi benim sanırım aldığım günden beri , günde en az 10 maç atıyorum minimum ve maks 2 kişi chatten hile yazmıştır o maçlarda da 40 vurduğum için
26 yıllık hayatım bir türk satıcının cs hilesinden böyle performans gördüm ya umutlarım yeşerdi
Ayrıca her konuda destek oluyorlar
Çok teşekkür ederiz, bizi tercih ettiğiniz için mutlu olmanıza sevindik

güzele benziyor iyi satıslar

Rica ederim. Fakat zaten Rage oynamak isteyen varsa BSS almasın çünkü visible check kapatılmıyor ve rage özellikler yok. Yani karşıda duvardan oto vuran birisine karşı şans sıfır. Fakat onlar ban yerken sen aylarca ban yemiyorsun böylede bir fark var. 2 Ay bss kullandım mainimde hiçbirşey olmadı rapor yememe rağmen, sadece 4 gün aimware kullandım şuan kırmızı faktör :D
Nasıl anlıyorsun hocam red trusta düştüğünü. Birde benim şu anda hile ile oynadığım hesapta adam aramaya bastığımda 20 kişi çıkıyor (sanırım en yükseği bu). Bu trust factorümün yüksek olduğunu mu gösterir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt