🔥💥 LSA CS2 INTERNAL | Aimbot | Triggerbot | ESP | 🇹🇷Türklere özel fiyatlar🇹🇷

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aimware ve Bss üyeliğim var. Aimware son 1 ay içerisinde 2 kez detected oldu. Daha geçen gün forumlarında herkes legit oynayıp ban yediğini paylaştı ve chati kapatıp konuları sildiler. Aimware ile BSS'yi karşılaştırmak düpedüz aptallık. Aimware özellik bakımından dünyanın en iyi hilesi fakat konu eğer güvenlikse BSS'nin üstüne çıkabilecek bir firma yok.
gayet açıklayıcı bi cevap usta teşekkürler
Bizim hilemizde özelliklerden önce kullanıcı güvenliği gelir aimware gibi oyunu domine edip ragelemek degil
Bunun aim sağlam mı? Bende kol yok.
Sağlam bir aimbota sahibiz internal olduğu için diğer rakiplerine kıyasla çok stabil ve efektiftir

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sağlam bir ürünle giricez dediğinizde kendiniz yapacaksınız sanmıştım. E bu ürün BlackSector.Solutions? :D
lview, free color aimbotları derleyip satmakla olmuyor bugra abim benim

lview, free color aimbotları derleyip satmakla olmuyor bugra abim benim
Olum kendin zaten pastersin, arkadaş çevren paster. Ne anlatıyorsun hala ya :D En azından senin gibi developerım ayaklarına yatmıyordum paste olduğunu söyleyecek götüm vardı :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Olum kendin zaten pastersin, arkadaş çevren paster. Ne anlatıyorsun hala ya :D En azından senin gibi developerım ayaklarına yatmıyordum paste olduğunu söyleyecek götüm vardı :D
paster diyor 2 3 internal yap desem yapamıcak zihniyetsin olum akıllan lan artık çalıştığın adamlara benzemem

paster diyor 2 3 internal yap desem yapamıcak zihniyetsin olum akıllan lan artık çalıştığın adamlara benzemem
AHAHAHAHAHAHA Ben developermıyım yapıcam enayi :D Çalıştığım adamlara benzeyemezsin zaten onların yazdığı tek satır kodu 3 ayda yazarsın sen :D UC'den devam abisi :*

O zaman süper yabancı bir resellerdan temin ediyordum artık sizi tercih ederim. Zaten söz konusu ürün BlackSector ise dünyada rakibi yok diyebilirim şu ürüne laf söyleyebilecek bir kişi daha annesinin karnından doğmadı :D Bol satışlarınız olsun. Sadece aylık fiyat biraz yüksek gibi geldi normalde 360 tl'ye tekabül ediyor. Fakat onuda müşteri hizmeti fee'si olarak sayabiliriz tabi çokda önemli değil. BlackSector haftalık lisans satmıyor bu yüzden gözardı edilebilir.

Hayırlı satışlar hocam :)
dünyada rakibi yok derken? :D aşırı cringe kanka şu abartmalarını bırak artık

dünyada rakibi yok derken? :D aşırı cringe kanka şu abartmalarını bırak artık
Köklü bir firma dostum, globalde ilk monitor spoof yapan adamlardan bahsediyoruz. Evet uzun süreli UD kalma ve performans konusunda rakipleri yok.

AHAHAHAHAHAHA Ben developermıyım yapıcam enayi :D Çalıştığım adamlara benzeyemezsin zaten onların yazdığı tek satır kodu 3 ayda yazarsın sen :D UC'den devam abisi :*
olum bu aptal spooferınızda keyauth var diğeri desen toplama her saniye başı detection mesajı ilginçsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt