aimware asla bu hile kadar safe olamazüstüne 150 tl koyup aimware almak yerine niye bunu alalım knk
aimware asla bu hile kadar safe olamazüstüne 150 tl koyup aimware almak yerine niye bunu alalım knk
dedi nyrex modaimware asla bu hile kadar safe olamaz
Aimware ve Bss üyeliğim var. Aimware son 1 ay içerisinde 2 kez detected oldu. Daha geçen gün forumlarında herkes legit oynayıp ban yediğini paylaştı ve chati kapatıp konuları sildiler. Aimware ile BSS'yi karşılaştırmak düpedüz aptallık. Aimware özellik bakımından dünyanın en iyi hilesi fakat konu eğer güvenlikse BSS'nin üstüne çıkabilecek bir firma yok.üstüne 150 tl koyup aimware almak yerine niye bunu alalım knk
gayet açıklayıcı bi cevap usta teşekkürlerAimware ve Bss üyeliğim var. Aimware son 1 ay içerisinde 2 kez detected oldu. Daha geçen gün forumlarında herkes legit oynayıp ban yediğini paylaştı ve chati kapatıp konuları sildiler. Aimware ile BSS'yi karşılaştırmak düpedüz aptallık. Aimware özellik bakımından dünyanın en iyi hilesi fakat konu eğer güvenlikse BSS'nin üstüne çıkabilecek bir firma yok.
Rica ederim. Fakat zaten Rage oynamak isteyen varsa BSS almasın çünkü visible check kapatılmıyor ve rage özellikler yok. Yani karşıda duvardan oto vuran birisine karşı şans sıfır. Fakat onlar ban yerken sen aylarca ban yemiyorsun böylede bir fark var. 2 Ay bss kullandım mainimde hiçbirşey olmadı rapor yememe rağmen, sadece 4 gün aimware kullandım şuan kırmızı faktörgayet açıklayıcı bi cevap usta teşekkürler
bende cs2 çıktığından beri kullanıyorum blacksector bir sorun yasamadımRica ederim. Fakat zaten Rage oynamak isteyen varsa BSS almasın çünkü visible check kapatılmıyor ve rage özellikler yok. Yani karşıda duvardan oto vuran birisine karşı şans sıfır. Fakat onlar ban yerken sen aylarca ban yemiyorsun böylede bir fark var. 2 Ay bss kullandım mainimde hiçbirşey olmadı rapor yememe rağmen, sadece 4 gün aimware kullandım şuan kırmızı faktör
legit için tercih edebileceğim alternatif bi platform olucak gibi aimware membership bitince bunu alırım sen iyi gurmesin usta bu konularda denemek lazım eyvallahRica ederim. Fakat zaten Rage oynamak isteyen varsa BSS almasın çünkü visible check kapatılmıyor ve rage özellikler yok. Yani karşıda duvardan oto vuran birisine karşı şans sıfır. Fakat onlar ban yerken sen aylarca ban yemiyorsun böylede bir fark var. 2 Ay bss kullandım mainimde hiçbirşey olmadı rapor yememe rağmen, sadece 4 gün aimware kullandım şuan kırmızı faktör
Aramıza hoşgeldin :'D BSS alırsan haber et configimi atayımlegit için tercih edebileceğim alternatif bi platform olucak gibi aimware membership bitince bunu alırım sen iyi gurmesin usta bu konularda denemek lazım eyvallah
Hoşbuldum reis alınca dm den ulaşırım sana config için <3Aramıza hoşgeldin :'D BSS alırsan haber et configimi atayım