- İletişim
haklısınAlakasız yorum atmışsın Debugger'i kaldırdıgı zaman acılması gerek yıne acılmıyorsa sorun DIVINE'dedir
haklısınAlakasız yorum atmışsın Debugger'i kaldırdıgı zaman acılması gerek yıne acılmıyorsa sorun DIVINE'dedir
Gördüğüm kadarıyla müşteride;''Bağlanın ve kaldırın, debugger açık değil.'' diyor. Neden bağlanıp kaldırmıyorlar.Alakasız yorum atmışsın Debugger'i kaldırdıgı zaman acılması gerek yıne acılmıyorsa sorun DIVINE'dedir
Evet Debugger bulunan bilgisayarda açılmayabilir, gayet normal. Fakat arkadaş format atamayacak durumda olabilir, yedek alması gereken çok dosyası olabilir, çalışıyor olabilir. Ürünle alakalı bilgi verilirken sağa sola yazılması gereken bir bilgi olduğunu düşünüyorum. Tıpkı Win10/11 desteği gözüküp ticketta tamamen desteklemiyor, bazılarında çalışıyor denmesi gibi. Çünkü herkesin bilgisi eşit değil bu konularda.Debugger bulunuyorsa açılmaması normaldir, debuggerı kaldırıp deneyın yıne olmuyorsa sorun onlardadır.
Alakasız yorum atmışsın Debugger'i kaldırdıgı zaman acılması gerek yıne acılmıyorsa sorun DIVINE'dedir
Dostum sana soruyorum. Hangi debug protection, debug programi acik degilken tetiklenir ya ? Boyle bir mantik mi var ?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir