Çözüldü Lesuno - Divine Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
90 dolar onlar için iyi para iade alman biraz zor geçmiş olsun bilgisayarında debg var diye açılmıyor demeside ayrı bir komiğime gitti

Dün müşterimle hemen hemen aynı sorunu yaşadık ve ben haksız görüldüm İnşallah bu sefer hak yerini bulur

Debugger bulunuyorsa açılmaması normaldir, debuggerı kaldırıp deneyın yıne olmuyorsa sorun onlardadır.
Evet Debugger bulunan bilgisayarda açılmayabilir, gayet normal. Fakat arkadaş format atamayacak durumda olabilir, yedek alması gereken çok dosyası olabilir, çalışıyor olabilir. Ürünle alakalı bilgi verilirken sağa sola yazılması gereken bir bilgi olduğunu düşünüyorum. Tıpkı Win10/11 desteği gözüküp ticketta tamamen desteklemiyor, bazılarında çalışıyor denmesi gibi. Çünkü herkesin bilgisi eşit değil bu konularda.

çözüm önerisi olarak eski yüklediğin sebep olan debugger'i kaldırman ve öyle denemen olmassada format atman oda olmazsa win11 geçmen sunulmuş sen hala ne şikayetinden bahsediyorsun? çözüm önerilerinden 1 tanesini bile denememişsin ki

DS_2025_BANNER_00003_4x.png

Alakasız yorum atmışsın :D Debugger'i kaldırdıgı zaman acılması gerek yıne acılmıyorsa sorun DIVINE'dedir
Kullandığı debuggere bağlı olarak kalıntı kalabilir regedit vb yerlerde bu sebeple aynı sürüme format atması en kaliteli ve kesin yoldan kanıt sunacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt