Çözüldü Lesuno - Divine Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su urunde satici bana sorun cikarmasaydi sizin urununuzu gelistirmenize yardim edicektim butun windows 11 versiyonlarini desteklemesinde. Ama debugger vs diyip iademi yapmadigi icin vazgectim. Is birligi yapicaktik seninle ne guzel.
yapabilirim şahsi olarak kapım her zaman açık taraf tutmuyorum bu tartışmada

qmxtShd.png

Kimin bilgisayarinda hangi debugger programi acik oldugu, debugger programini acmadigi surece seni alakadar etmez
Burdaki herkesde biliyorki, bilgisayarınzda debugger olduğu için ürün açılmıyor.

image.png

Desteklenen windows ürümü hakkında en ufak bilgi yok dcnizde
w11 alan calısmayınca ne yapacak
Evet bende aynı şeyi söyledim. Müşteri ürün hakkında yeterince bilgilendirilmemiş. Bunu tamamen tarafsız yazıyorum. Bir satıcı olarak ben bunlara dikkat ediyorum diğerleri de dikkat etmeli.

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @lesuno
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Sattigi urun bilgisayarimda acilmadigi halde iade gecmiyor
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 17.12.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/league...ormans-ve-kalitede-uest-seviye-deneyim.61544/
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Urunu dun gece siparis verdim sabaha karsi loaderlerini bana attilar. Ilk basta loaderlerini actim fakat ekrana birsey gelmiyor direkt kapaniyor. Sonra tickettan bu durumu sahislara belirtmeme ragmen ilk basta Windows 11 desteklenmiyor denildi daha sonra sisteminizde Debugger yuklu ondan loader acilmiyor dendi. Debugger yuklu olmasi ( Bakin yuklu olmasi diyorum acik olmasi demiyorum ) loaderin kapanacagi anlamina gelmiyor. Evet benim bilgisayarimda debugger yuklu fakat sizin loaderinizi acarken arkada hicbir debugger programi acik degil. Cleanboot atiyorum butun diger servisler programlar kapali ona ragmen loaderiniz acilmiyorsa ve siz kendi agzinizdanda kacirdiniz bazi Windows 11 surumlerinde calismiyor diye ozaman bu sizin sorununuz. Adamlara diyorumki tamam gelin yuklu olan debuggeri algiliyor madem ozaman hepsini komple gel silelim baglan PC ye ( onu bahane ediyor ya hani ) hepsini silelim gel loaderi tekrar ac acilmazsa eger iade istiyorum diyorum bu seferde format at Windows 10 gec diyor. Senin kendi iade politikanda yazilim PC nizde calismazsa iade edicez diyorsun daha sonra loader acilmayinca format ac Windows 10 gec diyorsun.

Kusura bakmada kimse Windows 10 gecmek zorunda degil dostum. Milletin isi var gucu var. Bende yazilim satiyorum fakat olduki loaderim musterinin PC sinde acilmazsa ona gidipde Windows 10 gec demiyorum zorla. Parasini iade ediyorum. Satis sozlesmesinde aksi belirtilmedigi surece sattiginiz yazilim her turlu kosulda ve her turlu isletim sisteminde calisiyor var sayilir. Calismadigi taktirde musteriye iade hak konusu dogar.

Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;

QghuLAl.png

mIev9AJ.png

3Bomjj7.png

THPDUWX.png

jj408pY.png

twRRJlR.png

LuFV5Iq.png

UGZ59fu.png

MVQg3Wz.png

UdVr3Zd.png

ZXFUqM9.png

8rbG4yU.png

5uv75nJ.png

VgCuq9Q.png

LChPibr.png

NvceLf5.png

BUTUN SS LER

Geçmiş olsun bro....

Desteklenen windows ürümü hakkında en ufak bilgi yok dcnizde
w11 alan calısmayınca ne yapacak
20 Mesaj attım hala windows sürümü ile alakalı olmadığını anlamadınızmı benle dalgamı geçiyorsunuz?
image.png

ARKADAŞIN BİLGİSAYARINDA DEBUGGER MEVCUT BU SEBEPLE AÇILMIYOR

BENDE DİYORUMKİ GEL AYNI WİNDOWS 11 23H2 VERSİYONUNA BİLGİSAYARINI SIFIRLA WİN 11 DİYORUM WİN 10 DEMİYORUM AYNI SÜRÜME SIFIRLA (WİN11 23H2) EĞER ÇALIŞMAZSA SEN HAKLISIN İADE GEÇECEĞİM.

BUDA SON YORUMDU CEVABI BEKLİYORUM.

20 Mesaj attım hala windows sürümü ile alakalı olmadığını anlamadınızmı benle dalgamı geçiyorsunuz?
image.png

ARKADAŞIN BİLGİSAYARINDA DEBUGGER MEVCUT BU SEBEPLE AÇILMIYOR

BENDE DİYORUMKİ GEL AYNI WİNDOWS 11 23H2 VERSİYONUNA BİLGİSAYARINI SIFIRLA WİN 11 DİYORUM WİN 10 DEMİYORUM AYNI SÜRÜME SIFIRLA (WİN11 23H2) EĞER ÇALIŞMAZSA SEN HAKLISIN İADE GEÇECEĞİM.

BUDA SON YORUMDU CEVABI BEKLİYORUM.
Kimin bilgisayarinda hangi debugger programi yuklu oldugu, debugger programini acmadigi surece seni alakadar etmez. Yazilimin musteri PC sinde calismadigi gibi, kimse PC sine format atmak zorunda degil. Iade musterinin en dogal hakki. Bende yazilim satiyorum, Windows uyumlu olmadiginda iade geciyorum. Seninki kurnazlik...

Kaldiki debuggerden dolayi acilmadigini dahi kanitliyamiyorsun.

Ben yoneticileri konuya bekliyorum. En dogru karari onlarin vericegine inaniyorum.

Kimin bilgisayarinda hangi debugger programi yuklu oldugu, debugger programini acmadigi surece seni alakadar etmez

Ben yoneticileri konuya bekliyorum. En dogru karari onlarin vericegine inaniyorum.
Debugger bulunuyorsa açılmaması normaldir, debuggerı kaldırıp deneyın yıne olmuyorsa sorun onlardadır.

Kimin bilgisayarinda hangi debugger programi yuklu oldugu, debugger programini acmadigi surece seni alakadar etmez. Yazilimin musteri PC sinde calismadigi gibi, kimse PC sine format atmak zorunda degil. Iade musterinin en dogal hakki. Bende yazilim satiyorum, Windows uyumlu olmadiginda iade geciyorum. Seninki kurnazlik...

Urunun developeri sana debuggerdan acilmiyo demis daha nasil bir kanit sunabilir riot ile iletisime mi gecsin adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt