- İletişim
canerycheats bana arkadaş isteği gönder, ve lesunoyu gruba al anydesk gonder.KA-LIN-TI-YI SIL O-ZA-MAN
VE KA-LIN-TI-DAN OL-DU-GU-NU P-ROG-RAM LOG-LA-RIY-LA KA-NIT-LA
canerycheats bana arkadaş isteği gönder, ve lesunoyu gruba al anydesk gonder.KA-LIN-TI-YI SIL O-ZA-MAN
VE KA-LIN-TI-DAN OL-DU-GU-NU P-ROG-RAM LOG-LA-RIY-LA KA-NIT-LA
İptal ve İade Koşulları Detayları
Her ticari işlemin şeffaf ve detaylı bir şekilde aktarılması zorunludur.
Detaylandırılmamış maddeler nedeniyle oluşan iade talepleri, satıcı tarafından reddedilemez ve bu durumda iade hakkı doğar.
Anti-Dump / Crâck Koruması Bulunan Ürünler için Yapılması Gerekenler:
Müşterinin bilgisayara ön test yapılması zorunludur.
Ürünün çalışmasını engelleyen unsurlar, satın alma işlemi öncesinde tespit edilmelidir.
Sistemde bulunan XX hizmetleri veya uygulamaların, ürünün çalışmasını engellediği durumlarda,
müşteriye bu unsurların kaldırılması veya sistemin formatlanması gerektiği açıklanmaldır.
Gerekli düzeltmeler tamamlandıktan sonra ürün teslim edilmelidir.
Anti-Dump / Crâck Kaynaklı Hatalar:
Tüm bu aşamalar yerine getirildikten sonra, ürünün anti-dump veya Crâck korumasından kaynaklı olarak
çalışmaması durumunda sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir.
Bu durumda satıcının iade etme veya etmeme hakkı tamamen kendi takdirindedir.
iade almak farklı satış izni farklı,satarken seninle aynı fiyata satışa koysa alacak kişi senden mi alır yoksa hern0s'tan mıArkadaşa, satış izni verelim 30 günlük hanbot key ve 30 günlük divine bypass.
@hern0s Adlı arkadaşdan ürünü kim satın alırsa desteği bizzat ben yani Divine Software olarak sağlayacağız.
Urunun bende bilinmeyen ve kanitlayamadigin bir sebepten dolayi calismiyor. Bu durumda benim parami esir alamaz ve zorla format at vs diyemezsin. Senin urununude ben satmak zorunda degilim. Iade benim hakkim.Arkadaşa, satış izni verelim 30 günlük hanbot key ve 30 günlük divine bypass.
@hern0s Adlı arkadaşdan ürünü kim satın alırsa desteği bizzat ben yani Divine Software olarak sağlayacağız.
bu metne göre kararın net olarak iade olması gerekiyor.Kullanıcının aldığı üründe debugger yüzünden kaynaklı hata olduğu söyleniyor fakat bu kanıtlanmış birşey değil,debugger yüklü iken loaderın acılmasını engelleyen dev bir debugger hatası koyamayacak kadar mal değildir diye dusunuyorum.İptal ve İade Koşulları Detayları
Her ticari işlemin şeffaf ve detaylı bir şekilde aktarılması zorunludur.
Detaylandırılmamış maddeler nedeniyle oluşan iade talepleri, satıcı tarafından reddedilemez ve bu durumda iade hakkı doğar.
Anti-Dump / Crâck Koruması Bulunan Ürünler için Yapılması Gerekenler:
Müşterinin bilgisayara ön test yapılması zorunludur.
Ürünün çalışmasını engelleyen unsurlar, satın alma işlemi öncesinde tespit edilmelidir.
Sistemde bulunan XX hizmetleri veya uygulamaların, ürünün çalışmasını engellediği durumlarda,
müşteriye bu unsurların kaldırılması veya sistemin formatlanması gerektiği açıklanmaldır.
Gerekli düzeltmeler tamamlandıktan sonra ürün teslim edilmelidir.
Anti-Dump / Crâck Kaynaklı Hatalar:
Tüm bu aşamalar yerine getirildikten sonra, ürünün anti-dump veya Crâck korumasından kaynaklı olarak
çalışmaması durumunda sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir.
Bu durumda satıcının iade etme veya etmeme hakkı tamamen kendi takdirindedir.
Urunun bende bilinmeyen ve kanitlayamadigin bir sebepten dolayi calismiyor. Bu durumda benim parami esir alamaz ve zorla format at vs diyemezsin. Senin urununude ben satmak zorunda degilim. Iade benim hakkim.
Windows arama kısmına ''Winver'' yazıp, buraya ekran görüntüsü gönderebilir misin?Urunun bende bilinmeyen ve kanitlayamadigin bir sebepten dolayi calismiyor. Bu durumda benim parami esir alamaz ve zorla format at vs diyemezsin. Senin urununude ben satmak zorunda degilim. Iade benim hakkim.
bizde kalıntı kalıp kalmadığını anlıyamayız