Çözüldü Lesuno - Divine Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lol hakkında değil lol hakkında sen dışında 1 adet başka sorun yok. o arkadaş yayıncıydı ve hatırladığım kadarıyla hvcı açamıyordu VALORANT İCİN
bypassda sorun çıkmışdı işde bendede arkada açık gorunuyodu açilmiyodu sizinle bi sorunum yok ama paylaşmak istedim

destegı elinle bi yerini kaşırken falan mı verdin,bu kadar kaliteli bi destek gormedim.İade şartlarını karşılamasına rağmen iade etmeyip,çözüm önerisi w surumunu düşürme ne kadar saçma,hem iade politikasında uyumlu degilse iade diyosun hemde cozum olarak w10'a gecmesini soyluyosun,kullanıcı kabul etmeyince destegi reddetti diyosun.
win 10 a geç dedik, çünkü debugger oldugunu bilmiyorduk sonra yavuz bana dediki bu elemanda debugger var ondan açılmıyor sordum evet var dedi, bende win11 aynı sürümü kullanıyorum ve aktif oynuyorum sizce burdaki sorun nedir?

lol hakkında değil lol hakkında sen dışında 1 adet başka sorun yok. o arkadaş yayıncıydı ve hatırladığım kadarıyla hvcı açamıyordu VALORANT İCİN
KARDESIM SATTIGIN YAZILIM BENIM PC DE CALISIYOR MU CALISMIYOR MU. CALISMIYOR. SENDEN KAYNAKLI MI? EVET CUNKU HER SURUM UYUMLU DEGIL DIYORSUN ONDAN SONRADA DEBUGGER BILMEM NE ZIRVALIYORSUN. GEL DEBUGGERLERI TEK TEK KENDI ELINLE SIL ANYDESK BAGLAN DIYORUM ONADA GELMIYORSUN. IADE EN DOGAL HAKKIM

HE BENIM PC DE DEBUGGER VAR DIYE MI ACILMIYOR? BUTUN REVERSERLERIN PC SINDE DEBUGGER IDA TARZI PROGRAMLAR YUKLU AMA ACIK OLMADIGI HALDE KIMSEYE BIR SORUN TESKIL ETMIYOR BUNU ANTICHEATLER BILE BOYLE YAPAR. KIMIN PC SINDE DEBUGGER YUKLU BU SENI ALAKADAR ETMEZ ACIK OLMADIGI SURECE. KALDIKI YUKLU DEBUGGERI ALGILADI ONDAN ACILMADI DIYORSUN. ALGILADIGINI KANITLASANA

evet şimdi şöyle bir durum söz konusu win 11 genelde nadir destekliyor fakat win11 de kullanan müşterilerimde mevcut

yardım konusundada arkadaş sağolsun uyarlamada yardım edebilirim dedi ve ben de kabul ettim kendisi kişisel olarak düzgün birisi bu konuda sıkıntı yok

fakat ürün çalışmama durumunda sunulan çözümlere uymadığını belirtmek isterim

iade konusuna gelecek olursakta iade benlik bir durum değil

her resellerımın ve rebrand yapan bayimin iade politikaları kendilerine özgüdür

çözüm bulmaya elimden geldiğince ürünün sahibi olarak yardımcı olduğumu da belirtmek isterim.

KONUDAKİ TÜM YORUMLARIMI VE İADE POLİTİKAMI OKURSANIZ BENİ ANLAYACAĞINIZI DÜŞÜNÜYORUM

ARKADAŞ'DA DEBUGGER BULUNDUGU İCİN LOADER AÇILMIYOR

WİN10 VEYA WİN11 23H2(ŞUANKİ SÜRÜMÜ) FORMATLARSA SORUN NET BİRŞEKİLDE ORTADAN KALKACAKTIR. EĞER KALKMAZ İSE HAKLISINIZ DİYİP İADEMİ GEÇECEĞİM

image.png

Buda win11 de açıldıgının kanıtıdır.

evet şimdi şöyle bir durum söz konusu win 11 genelde nadir destekliyor fakat win11 de kullanan müşterilerimde mevcut

yardım konusundada arkadaş sağolsun uyarlamada yardım edebilirim dedi ve ben de kabul ettim kendisi kişisel olarak düzgün birisi bu konuda sıkıntı yok

fakat ürün çalışmama durumunda sunulan çözümlere uymadığını belirtmek isterim

iade konusuna gelecek olursakta iade benlik bir durum değil

her resellerımın ve rebrand yapan bayimin iade politikaları kendilerine özgüdür

çözüm bulmaya elimden geldiğince ürünün sahibi olarak yardımcı olduğumu da belirtmek isterim.

Su urunde satici bana sorun cikarmasaydi sizin urununuzu gelistirmenize yardim edicektim butun windows 11 versiyonlarini desteklemesinde. Ama debugger vs diyip iademi yapmadigi icin vazgectim. Is birligi yapicaktik seninle ne guzel.

KARDESIM SATTIGIN YAZILIM BENIM PC DE CALISIYOR MU CALISMIYOR MU. CALISMIYOR. SENDEN KAYNAKLI MI? EVET CUNKU HER SURUM UYUMLU DEGIL DIYORSUN ONDAN SONRADA DEBUGGER BILMEM NE ZIRVALIYORSUN. GEL DEBUGGERLERI TEK TEK KENDI ELINLE SIL ANYDESK BAGLAN DIYORUM ONADA GELMIYORSUN. IADE EN DOGAL HAKKIM

HE BENIM PC DE DEBUGGER VAR DIYE MI ACILMIYOR? BUTUN REVERSERLERIN PC SINDE DEBUGGER IDA TARZI PROGRAMLAR YUKLU AMA ACIK OLMADIGI HALDE KIMSEYE BIR SORUN TESKIL ETMIYOR BUNU ANTICHEATLER BILE BOYLE YAPAR. KIMIN PC SINDE DEBUGGER YUKLU BU SENI ALAKADAR ETMEZ ACIK OLMADIGI SURECE. KALDIKI YUKLU DEBUGGERI ALGILADI ONDAN ACILMADI DIYORSUN. ALGILADIGINI KANITLASANA
Tamam kanıtlayalım, lütfen bilgisayarınızı şuanki sürümle aynı sürüme sıfırlayıp gelirmisiniz? eğer açılırsa ben kazanırım açılmazsa siz kazanırsınız ve iade geçilir bukadar basit?

KONUDAKİ TÜM YORUMLARIMI VE İADE POLİTİKAMI OKURSANIZ BENİ ANLAYACAĞINIZI DÜŞÜNÜYORUM

ARKADAŞ'DA DEBUGGER BULUNDUGU İCİN LOADER AÇILMIYOR

WİN10 VEYA WİN11 23H2(ŞUANKİ SÜRÜMÜ) FORMATLARSA SORUN NET BİRŞEKİLDE ORTADAN KALKACAKTIR. EĞER KALKMAZ İSE HAKLISINIZ DİYİP İADEMİ GEÇECEĞİM

image.png

Buda win11 de açıldıgının kanıtıdır.

KMakz84.png

Kimin bilgisayarinda hangi debugger programi yuklu oldugu, debugger programini acmadigi surece seni alakadar etmez

Son düzenleme:
Desteklenen windows ürümü hakkında en ufak bilgi yok dcnizde
w11 alan calısmayınca ne yapacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt