Çözüldü Lesuno - Divine Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Debuggerleri gel silelim tekrar deniyelim dedigimde yine kabul etmediniz. Insanlarin pc sinde debugger yuklu olmasi, arkada calisiyor anlamina gelmiyor bu hangi kafa 2010 felan mi
hocam bypassın developeri konuştu sizinle kendisi onayladı arkada açık olması şart değil

windows 11 de çalışıyor senin sorunun debugger ve diğer kurulu ida benzeri programlar
Kardesim ida vs gibi programlari malware analystler bile bilgisayarinda bulunduruyor iken ve arkada acik degil iken sizin loaderinizin acilmamasi ne gibi bir sacmalik ?

Loaderin acilmiyor kardesim iade istiyorum bu benim en dogal hakkim. Sen musteriye PC in de debugger programi kurulu iade veremiyoruz diyemezsin boyle birsey yok.

Kardesim ida vs gibi programlari malware analystler bile bilgisayarinda bulunduruyor iken ve arkada acik degil iken sizin loaderinizin acilmamasi ne gibi bir sacmalik ?
hocam ben demiyorum bypassın developeri diyor ben developer değilim sadece developerin sözlerini söylüyorum size

Arkadaş istediği gibi yazabilir eğer tarafsız bir yönetim tarafından konuya bakılırsa kesinlikle haklı çıkacağımı düşünüyorum.

ARKADAŞ İLE AYNI WİNDOWS SÜRÜMÜNDE OLAN BİR KULLANICIDAN GELEN FOTOĞRAF

image.png

LOADER SORUNSUZ ÇALIŞIYOR

image.png

ARKADAŞDA DEBBUGER OLDUĞUNUN KANITI

image.png

ÜRÜN DEVELOPERININ, DEBUGGERDEN KAYNAKLI AÇILMADIĞINI BELİRTTİĞİ SS @elix(yavuz)

image.png

YANITIM BUKADARDI.

DEVELOPER DİYORKİ, DEBUGGER VAR ONDAN ÇALIŞMIYOR LOADER ARKADAŞ AKSİNE DİYORKİ ÖYLE BİRŞEY YOK.

ARKADAŞ FORMAT ATSIN GELSİN WİN11 23H2 VEYA WİN 10 FARKETMEZ EĞER ÇALIŞTIRAMAZSAK İADE GEÇİYORUM. BUKADAR BASİT.

Son düzenleme:
Kendisine cozum onerisi sunuldu dedigin olay Format atip windows 10 a gecmesi ise Musteri Windows 10 a gecmek zorunda degil kanka oyle bir kafa yok

Debuggerleri gel silelim tekrar deniyelim dedigimde yine kabul etmediniz. Insanlarin pc sinde debugger yuklu olmasi, arkada calisiyor anlamina gelmiyor bu hangi kafa 2010 felan mi
Tamam format atıp aynı sürüme geçebilirsiniz 10 demiyoruz.

Arkadaş istediği gibi yazabilir eğer tarafsız bir yönetim tarafından konuya bakılırsa kesinlikle haklı çıkacağımı düşünüyorum.

ARKADAŞ İLE AYNI WİNDOWS SÜRÜMÜNDE OLAN BİR KULLANICIDAN GELEN FOTOĞRAF

image.png

LOADER SORUNSUZ ÇALIŞIYOR

image.png

ARKADAŞDA DEBBUGER OLDUĞUNUN KANITI

image.png

ÜRÜN DEVELOPERININ, DEBUGGERDEN KAYNAKLI AÇILMADIĞINI BELİRTTİĞİ SS @elix(yavuz)

image.png

YANITIM BUKADARDI.

DEVELOPER DİYORKİ, DEBUGGER VAR ONDAN ÇALIŞMIYOR LOADER ARKADAŞ AKSİNE DİYORKİ ÖYLE BİRŞEY YOK.
ürün her w11 sistemde calısacak degil ya birinde calısır digierinde calısmaz bu nasıl sacmalık kanka :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
neden debugger silmiyorsunda usteliyorsun, merkaimdan soruyorum yanlis anlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt