League Of Legends Güncel Offsets + Script ( Yakında )

Konunun açılmasına sebep olan davranışlar hoş değil ama konuşmalarımızda saygı ve nezaket kurallarına uygun davranmak önemli. Konuyu açan kişiye karşı kızgınlık hissetmek anlaşılabilir bir duygu olsa da, bu duyguları ifade ederken saygılı ve yapıcı bir dil kullanmak daha doğru olacaktır.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
valla yaramıyorum power tuşuna da ayağımla basıyom kol dirseğimi yalayarak monitörün düğmesine basıyorum bide sizin monitörler dokunmatik herhalde sadece kasayı açıp boş ekrana basıyorsunuz laf sokarken bile lowless ıq useless boy
cümlenin iticiliğine bak sonda lowless ıq useless boy yazmış :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
17 yaşında çocuksun decline attım requestine bişey varsa icq dan yaz only buss anlarsın ya ;)
image.png

yok la etmem normielerin friend listimde yeri yok yorum kasmak için bana sebep ver cevap yaz sürekli bana yorum sayım artsın
La türeme discord gel dedim ekle dedin lafının eri bile değilsin :D kendinle çelişkidesin demiştiniz yukarıda wapdşwadawd

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt