League Of Legends Güncel Offsets + Script ( Yakında )

cheatglobal kullanmıyorum türkler biraz low kafa
rc mh türemesi ezmenin tekisin forum kötüleyen doğma büyüme türk ama ırkından utanan bi zavallısın blocku çaktım konu followdan offladım kendimi kendi kendine havla belki gece sonunda sana bi tık nefes verir bu kız ama dikkat et sesi duyunca soğuma :) useless seni

cheatglobal kullanmıyorum türkler biraz low kafa

ben accountu kızı savunmak için değil +rep yazmak için açmıştım ama sizin gibi aptal türemeler var dedim biraz eğleneyim.
Tek vasfı power tuşuna basmak olan insanlara olmayan bilgini anlatmak, tabii ki, senin egonu tatmin ediyor. :)

toir alıcak bile parası yok rep yazmış free sc bekliyo uyumazda bu heyecandan dc ekle urwz 1 aylık rtx key atıyım la çık su konudan

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Tek vasfı power tuşuna basmak olan insanlara olmayan bilgini anlatmak, tabii ki, senin egonu tatmin ediyor. :)
bilgimi sana anlatıyordum, kendini tanımladın. Gerçekten power tuşuna basmaktan başka bir şeye yaramıyor musun ? :D
toir alıcak bile parası yok rep yazmış free sc bekliyo uyumazda bu heyecandan dc ekle urwz 1 aylık rtx key atıyım la çık su konudan
ben kullanacağım için değil tanıdığım için rep yazdım kanzi

bilgimi sana anlatıyordum, kendini tanımladın. Gerçekten power tuşuna basmaktan başka bir şeye yaramıyor musun ? :D

forumda mesaj kasıyor abisi onemli isleri var sal

valla yaramıyorum power tuşuna da ayağımla basıyom kol dirseğimi yalayarak monitörün düğmesine basıyorum bide sizin monitörler dokunmatik herhalde sadece kasayı açıp boş ekrana basıyorsunuz laf sokarken bile lowless ıq useless boy

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
rc mh türemesi ezmenin tekisin forum kötüleyen doğma büyüme türk ama ırkından utanan bi zavallısın blocku çaktım konu followdan offladım kendimi kendi kendine havla belki gece sonunda sana bi tık nefes verir bu kız ama dikkat et sesi duyunca soğuma :) useless seni
Olum ne boktan bir zihniyetin var senin discord versene aga bana bi ordan konusalım seninle

Bu türkçeye cevap vermek çok zor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt