League Of Legends Güncel Offsets + Script ( Yakında )

lafı koydum gibi :DDDD yatalım bari daha üstüne çıkamaz hehe

Konuyu açan arkadaş otistik olmalı sanırım. Kendi kendine bayan profiline bürünüp forumda bazı artık zavallı diyebileceğim düzeyde bir kaç insanı dişilik imajı çerçevesinde peşine takıp kendi haremini kurma gayretinde olduğunu görüyorum.

Normalde bu tarz konulara müdahele etme taraftarı olmam ama gençlerimizin 2 kız profili gördüğünde bukalemun gibi şuursuzca şekil değiştirdiklerini gördükden sonra maalesef içim elvermedi.

Konu sahibi ve tüm alt hesapları forumdan uzaklaştırıldı.

Lan aq kız script yapmış ne güzel siz mal gibi kıza sulanıyonuz yorumlar rezalet

Konuyu açan arkadaş otistik olmalı sanırım. Kendi kendine bayan profiline bürünüp forumda bazı artık zavallı diyebileceğim düzeyde bir kaç insanı dişilik imajı çerçevesinde peşine takıp kendi haremini kurma gayretinde olduğunu görüyorum.

Normalde bu tarz konulara müdahele etme taraftarı olmam ama gençlerimizin 2 kız profili gördüğünde bukalemun gibi şuursuzca şekil değiştirdiklerini gördükden sonra maalesef içim elvermedi.

Standart Türk Milleti :kappasmiley: Yavşamak,Resime Aşık Olmak, Yokluk Olurda Bu Kadar Olmaz. :kappasmiley: Suriyelileri Geçtiler..
En Doğrusunu Yaptın. :kisswink:

Ya bilader RC yi karıştırmasana aq
kanka sen cok iyi niyetlisin ben seni ilk geldiklerine göre yargılamısım sana kanım ısındı artık sende bizim gibi gerçek bir cg fanboysun tüm laflarımı retakeliyorum good forumlar kardesim

Kız Olduğuna İnanan Vardı Bence :coolstory:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt