İsim PP Yapıyoruz - Nickleri Alalım Arkadaşlar (Psd Eklendi Kendiniz Devam edebilirsiniz!) KILIT! Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam kanka en iyi tasarımcı sensin en iyi adober yeter sal beni toxicleme anaaa .d bisürü bebeyle uğraşiyoz bide sen yapma
PSD eklendi internet üzerinden veya adobe photshop cc 2022 üzerinden veya adobe photshop cs6 üzerinden işlem yapabilirsiniz iyi forumlar.
ya birader bedava post kasmak için basic bir şey bulmuşsun açtırma benim ağzımı şimdi

ya birader bedava post kasmak için basic bir şey bulmuşsun açtırma benim ağzımı şimdi
xd post niye kasıyım olum öyle birşey yapcak olsam insalar için gidip arka plan araştırıp yapmam standart toxicleme geliyon sende sırf ben post kasmak istesem taa zamanına yazmaya başlardım benim forumda o kadar konum var pc sistemiyle ilgili herşeyle ilgili ama senle uğraşmicam tamam kardeşim okey

giphy.gif
VsWTzx.png
VsWHSp.png
VsWxd0.png
VsWIYv.png
VsWY96.png
VsWLBy.png
VsWNFM.png

Bir söz eklemek istedim istersen resmi altan kırpıp kaldıra bilirsin

thomas shleby çizimi ekledim çünkü adamın kendisi zaten yeterince boss adamın çizimi bile çogu şeyi gölgede bırakır :)

2 tane yaptım vallaha hangisini güzel bulursan kullan diye emin olamadım

istememişsin ama gende yapim dedim beğenirsin belki
Güzel olmuş hepsi :perfect:

xd post niye kasıyım olum öyle birşey yapcak olsam insalar için gidip arka plan araştırıp yapmam standart toxicleme geliyon sende sırf ben post kasmak istesem taa zamanına yazmaya başlardım benim forumda o kadar konum var pc sistemiyle ilgili herşeyle ilgili ama senle uğraşmicam tamam kardeşim okey
netten 2 dakkada çıkan arka planları almıyorsan ben bir şey bilmiyorum

aynen sabahın köründe bütün konulara yorum atan bendim kesinlikle amacın bedavadan yorum kasmak değil .d

aynen sabahın köründe bütün konulara yorum atan bendim kesinlikle amacın bedavadan yorum kasmak değil .d
Zaten amacı o aklı sıra böyle boş konularla konu kasıp yorum kasıp mod başvurusu yapacak çok zeki bir arkadaş kendisi. xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt