Muty361
Uzman Üye
bu cocuk ban yedi zaten niye acaba?Zaten amacı o aklı sıra böyle boş konularla konu kasıp yorum kasıp mod başvurusu yapacak çok zeki bir arkadaş kendisi. xd
bu cocuk ban yedi zaten niye acaba?Zaten amacı o aklı sıra böyle boş konularla konu kasıp yorum kasıp mod başvurusu yapacak çok zeki bir arkadaş kendisi. xd
aynen 2020 den beri olan sensin kesinlike ya kardeşim sen beni tanımıyon bile boş konuşan insasın atmış olabilirim ben her gün sabahlıyorum 15 yaşındaki çocuklarla uğraşcak degilimaynen sabahın köründe bütün konulara yorum atan bendim kesinlikle amacın bedavadan yorum kasmak değil .d
ben ban yemedim kardeşim uyarım dahi yok forumda sorabilirsin adminlerebu cocuk ban yedi zaten niye acaba?
Bu bir duyudur bundan sonra 15 yaşındaki fanım Muty361 prim yokbu cocuk ban yedi zaten niye acaba?
Bu lavuk zaten bir ara yemişti banı geri açılmış bu türlere basacaksın banı. Salak saçma konularıyla 300 mesaja ulaştıktan sonra hemen bir mod başvurusu yapmıştı sonra red yedi şimdi tekrardan salak saçma konularıyla mesaj kasıp tekrar başvuru yapacak yine red yiyecek. xdbu cocuk ban yedi zaten niye acaba?
Muty361 26 yaşında biri dikkatli ol maymun okuma yazman yok galiba ha ek olarak moron ban yediğini sen de ben de biliyorumaynen 2020 den beri olan sensin kesinlike ya kardeşim sen beni tanımıyon bile boş konuşan insasın atmış olabilirim ben her gün sabahlıyorum 15 yaşındaki çocuklarla uğraşcak degilim
ben ban yemedim kardeşim uyarım dahi yok forumda sorabilirsin adminlere
Bu bir duyudur bundan sonra 15 yaşındaki fanım Muty361 prim yok
Bunun üstüne daha konuşabilecek mi çok merak ediyorum xdHa bu arada adminlere sormaya gerek yok arkadaşımla spam yapan enayiler hakkında konusurken senin ban yediğini görüp senle de dalga geçiyordum bak ordan kalma ss
Sana çok sevdiğim bir huyumu söyleyim insanların yalanlarını ortaya çıkarmak gibi bir huyum var.d