İsim PP Yapıyoruz - Nickleri Alalım Arkadaşlar (Psd Eklendi Kendiniz Devam edebilirsiniz!) KILIT! Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen sabahın köründe bütün konulara yorum atan bendim kesinlikle amacın bedavadan yorum kasmak değil .d
aynen 2020 den beri olan sensin kesinlike :D ya kardeşim sen beni tanımıyon bile boş konuşan insasın atmış olabilirim ben her gün sabahlıyorum 15 yaşındaki çocuklarla uğraşcak degilim
bu cocuk ban yedi zaten niye acaba? :D
ben ban yemedim kardeşim uyarım dahi yok forumda sorabilirsin adminlere
Bu bir duyudur bundan sonra 15 yaşındaki fanım Muty361 prim yok

Bu lavuk zaten bir ara yemişti banı geri açılmış bu türlere basacaksın banı. Salak saçma konularıyla 300 mesaja ulaştıktan sonra hemen bir mod başvurusu yapmıştı sonra red yedi şimdi tekrardan salak saçma konularıyla mesaj kasıp tekrar başvuru yapacak yine red yiyecek. xd

aynen 2020 den beri olan sensin kesinlike :D ya kardeşim sen beni tanımıyon bile boş konuşan insasın atmış olabilirim ben her gün sabahlıyorum 15 yaşındaki çocuklarla uğraşcak degilim

ben ban yemedim kardeşim uyarım dahi yok forumda sorabilirsin adminlere

Bu bir duyudur bundan sonra 15 yaşındaki fanım Muty361 prim yok
Muty361 26 yaşında biri dikkatli ol maymun okuma yazman yok galiba ha ek olarak moron ban yediğini sen de ben de biliyorum

Ha bu arada adminlere sormaya gerek yok arkadaşımla spam yapan enayiler hakkında konusurken senin ban yediğini görüp senle de dalga geçiyordum bak ordan kalma ss :brainfree:

Sana çok sevdiğim bir huyumu söyleyim insanların yalanlarını ortaya çıkarmak gibi bir huyum var.d

unknown.png

unknown.png

Ha bu arada adminlere sormaya gerek yok arkadaşımla spam yapan enayiler hakkında konusurken senin ban yediğini görüp senle de dalga geçiyordum bak ordan kalma ss :brainfree:

Sana çok sevdiğim bir huyumu söyleyim insanların yalanlarını ortaya çıkarmak gibi bir huyum var.d

unknown.png

unknown.png
Bunun üstüne daha konuşabilecek mi çok merak ediyorum xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt