İsim PP Yapıyoruz - Nickleri Alalım Arkadaşlar (Psd Eklendi Kendiniz Devam edebilirsiniz!) KILIT! Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
farklı background olursa dhaa iyi olur espor takımı İçin UnMerciFull

Bunu sen mi diyorsun ? Günlerdir saçma sapan yorumlarla yorum kasıp utanmadan mod başvurusu yapan lavuk bize laf koyuyor. xd Sanki profesyonel bir iş yapıyor ulan 5 dakikalık işi olan şeylere uğraşıyorum diyorsun ışıklandırma falan diyor birde paintten 2 saniye saçma sapan bir şeyler yapıyor ki zaten temp birde gelip böbürleniyor amk
Edit: Senin durum daha vahim netten foto bulup üstüne text ekliyorsun eklediğin text çöp onu geçtim onu bile kendin yapmıyorsun sadece site senin yerine yapıyor amk
Adam alt tarafı iyilik yapmak istemiş, her şeye ve herkese bok atmayın, belli ki kendinizi yetersiz görüyorsunuz ki başkalarına hakaret ediyorsunuz, size bu hakkı kim veriyor ayrıca adam 2020 den beri forumda ve yorum kasma olayına gelirsek adam herkese yardımcı olmaya çalışıyor ama sizin gibi aptallar bunu anlayamıyor kullanın şu beyninizi rica ediyorum. Belli ki bir gareziniz varda böyle davranıyorsunuz koyan iyi koymuş :D.

Adam alt tarafı iyilik yapmak istemiş, her şeye ve herkese bok atmayın, belli ki kendinizi yetersiz görüyorsunuz ki başkalarına hakaret ediyorsunuz, size bu hakkı kim veriyor ayrıca adam 2020 den beri forumda ve yorum kasma olayına gelirsek adam herkese yardımcı olmaya çalışıyor ama sizin gibi aptallar bunu anlayamıyor kullanın şu beyninizi rica ediyorum. Belli ki bir gareziniz varda böyle davranıyorsunuz koyan iyi koymuş :D.
Öncelikle Çok Tutarsız Şekilde İnsanlara Hakaret ediyorsun arkadaş Foruma Uzun Bir Süredir Kayıt Olmuş Olabilir ve 20 Mesajı Geçmemiştir bu 2 3 haftadan Önce :d bu 2 3 haftada zaten herkesin Mod olası tuttu herkes başvuru yapıyor @L3G Bile sıkıldı görmekten artık foruma bir şey kattıkları yok copy paste atmak dışında bu da böyle bilinsin :D

farklı background olursa dhaa iyi olur espor takımı İçin UnMerciFull
boy oranları kaça kaç olsun text logomu yoksa brite logomu
maskotlu fln birşey istiyorsan onuda yapabilirim
birde effects felan istiyorsan adobe after effectsden yapabilirim psd şeklindemi atıyım yokas direk logoyumu atıyım burdan

Öncelikle Çok Tutarsız Şekilde İnsanlara Hakaret ediyorsun arkadaş Foruma Uzun Bir Süredir Kayıt Olmuş Olabilir ve 20 Mesajı Geçmemiştir bu 2 3 haftadan Önce :d bu 2 3 haftada zaten herkesin Mod olası tuttu herkes başvuru yapıyor @L3G Bile sıkıldı görmekten artık foruma bir şey kattıkları yok copy paste atmak dışında bu da böyle bilinsin
İki gündür sizi takip ediyorum forum üzerinde ve şunu fark ettim daha önce yine aynı şekilde insanlarla üslubunuzdan ötürü uzaklaştırılmışsınız. Birleşip adama bok atmayın. Ek olarak forumda önceden bir hesabı vardı kendisinin. Buranın eskilerindendir. Adam ilgi görmeye başlayınca hepiniz adama yüklenmeye başladınız. Adam hiç birinizi takmıyor bile. Ben bu duruma açıkçası sinir olduğum için sizin gibi embesillerle aynı ortamda bulunmak istemiyorum ve sizi muteliyorum. İyi forumlar :)

İki gündür sizi takip ediyorum forum üzerinde ve şunu fark ettim daha önce yine aynı şekilde insanlarla üslubunuzdan ötürü uzaklaştırılmışsınız. Birleşip adama bok atmayın. Ek olarak forumda önceden bir hesabı vardı kendisinin. Buranın eskilerindendir. Adam ilgi görmeye başlayınca hepiniz adama yüklenmeye başladınız. Adam hiç birinizi takmıyor bile. Ben bu duruma açıkçası sinir olduğum için sizin gibi embesillerle aynı ortamda bulunmak istemiyorum ve sizi muteliyorum. İyi forumlar :)
Üslubumdan Dolayı herhangi bir Şekilde Ban Yemedim Eğer Üslup konusuna gelecek Olursak Embesil Diyen bir İnsansın. Ki Onun arkadaşısında Sizin gibi maymunlar bu forumda Çok fazla var :D Hiç biriniz Kimsenin Umrunda değilsiniz Ve Sadece Huzur Kaçırıyorsunuz Hiç birinizi Takmıyor diyorsun. Taksa ne olacak ki 2 3 soru soracaz Çıkmaza falan mı girecek nedir bu CG Heyecanı Mod mu olacaksınız 2 niz Forumu mu sahipleneceksiniz Bugünkü eğlence dozumu da Aldım sayende teşekkürler Zoomskytr teşekkürler

İyilik mi lan bu ? Bu adamın yaptığı tek şey siteden sizin adınızı yazdırıp netten bulduğu resmin üstüne eklemek bu arkadaşın niyetinin yorum kasma olduğunu herkes biliyor adam foruma girdiğinden beri salak saçma konuları salak saçma mesajları bitmiyor amk. Böyle iyilik yapacaksa * yapacağı iyiliği yapmasın bu tür ucubeler yüzünden forum boş hal almaya başladı zaten.

• Beğen
Tepkiler: G3G
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt