İsim PP Yapıyoruz - Nickleri Alalım Arkadaşlar (Psd Eklendi Kendiniz Devam edebilirsiniz!) KILIT! Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha bu arada adminlere sormaya gerek yok arkadaşımla spam yapan enayiler hakkında konusurken senin ban yediğini görüp senle de dalga geçiyordum bak ordan kalma ss :brainfree:

Sana çok sevdiğim bir huyumu söyleyim insanların yalanlarını ortaya çıkarmak gibi bir huyum var.d

unknown.png

unknown.png
Shopdur bu shop ban yememiştir o axşçsşçacşçsçşcças

giphy.gif
VsWTzx.png
VsWHSp.png
VsWxd0.png
VsWIYv.png
VsWY96.png
VsWLBy.png
VsWNFM.png

Bir söz eklemek istedim istersen resmi altan kırpıp kaldıra bilirsin

thomas shleby çizimi ekledim çünkü adamın kendisi zaten yeterince boss adamın çizimi bile çogu şeyi gölgede bırakır :)

2 tane yaptım vallaha hangisini güzel bulursan kullan diye emin olamadım

istememişsin ama gende yapim dedim beğenirsin belki
Çok teşekkürler.

Muty361 26 yaşında biri dikkatli ol maymun okuma yazman yok galiba ha ek olarak moron ban yediğini sen de ben de biliyorum
o banın açıklamsı var boş yere senin ve diğer boş toxicler yüzüden yedim gel dc atıyım adminle konuşmalarımızı sizin gibileri takmamı söyledi :)
Muty361 26 yaşında biri dikkatli ol maymun okuma yazman yok galiba ha ek olarak moron ban yediğini sen de ben de biliyorum
sen beni kullanarak gündeme girmeye çalışan ezigin tekisin diğerleri gibi! hiç birşey yapamazsın ancak üstümden prim kasmaya çalışırsın 2 günlük forummer seni Allahın Lameri seni kaybol sana prim yok gündeme düşemiceniz beni kullanıp yallah efsane üyelere onlar verir belki size acıyıp :D @R7flex @ @M4sh @Saytz şu arkadaşa bi prim verinde gündem olsun çocuk yazıktır :D

Son düzenleme:
ulan sen kimsin ki seni kullanıp gündeme geleyim salak. Kendi ağzınla ban yemedim istediğine gel soralım admine soralım ona buna soralım diiyen sensin monki seni. Hangi yüzle kalkıp hala sana prim yok yazabiliyorsun aptal seni .d
sahte reportdan yedim ben ve o 1 saat bişeydi :)
+Konu kilit pls

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt