HorusModus [P-Server] FARM-LEVEL-BALIK BOTU [GLOBAL SUNUCULARA ÖZEL]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım önceden uyarıyorsunuzdur. Uygulamanızı bilgisayara 1 kere kurduktan sonra urielli herhangi bir servere girdiğinizde hileyi kullanmasanız dahil ban yenileceği hakkında. Çünkü uriel HorusMorusu arka planda güncel meme olan dosya konumlarını tarıyor ve ban sallıyor.

Daha ne yapabileceği hakkımda bir fikrim yok. Tek bildiğim sitenizi elinde dönderebildiği
15 Dakikadir girmiyor bu sefer epey bir sinirlenmiş olsa gerek @L3G
Kızdırmışızdır küçük enişteyi mühim değil :D
Umarım önceden uyarıyorsunuzdur. Uygulamanızı bilgisayara 1 kere kurduktan sonra urielli herhangi bir servere girdiğinizde hileyi kullanmasanız dahil ban yenileceği hakkında. Çünkü uriel HorusMorusu arka planda güncel meme olan dosya konumlarını tarıyor ve ban sallıyor.
1-2 Urielli sunucuda kısa süre zaman geçirdim HorusModus kurulu iken, ama bir sorun yaşadığımı görmedim

1-2 Urielli sunucuda kısa süre zaman geçirdim HorusModus kurulu iken, ama bir sorun yaşadığımı görmedim
Hocam yarım saat olucak siteye hala girmiyor. ne kadar atan kişiyi görmezden gelsenizde şuan takır takır gövde gösterisini yapıyor adam. Ve siz hiçbirşey yapamıyorsunuz sadece buradan yazıyorsunuz.

Denk gelmemiştir fakat dediğim gibi uriellin korumasında böyle bir fonksiyon var hali hazırda. Bu hafta benden ban kaldırma konusunda yardım isteyen arkadaşın HorumMorus ile ban yediğinin kanıtı buyur hocam. uyar diyorum bu yüzden.

Hocam yarım saat olucak siteye hala girmiyor. ne kadar atan kişiyi görmezden gelsenizde şuan takır takır gövde gösterisini yapıyor adam. Ve siz hiçbirşey yapamıyorsunuz sadece buradan yazıyorsunuz.
Sınırları zorlatmak hoşuma gidiyor, eğleniyoruz satış önemli değil :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt