L3G
Süper Moderatör
- İletişim
Mesajınızı attığınız gibi forumdan çıkıyorsunuz gayet normal.Sorunsuz giriyoruz siteye sende bir problem olmasın Discorddan dönüş yaptım görmedin de
Mesajınızı attığınız gibi forumdan çıkıyorsunuz gayet normal.Sorunsuz giriyoruz siteye sende bir problem olmasın Discorddan dönüş yaptım görmedin de
Bir arkadaş gönül eğlendirerek DDOS Atıyor şuanlık sorun yok olcağınıda zannetmiyorumSite çok yavaş çalışıyor ve uzun süre yanıt vermediği için hata alıyorum .
Evet TÜRK arkadaşlarla ben ilgileniyorum kurulum anlatım vesaireBen bu hileyi 6 7 ay mnce görmüştüm hilenin size ait olmadığını biliyorum ekiplerinde çalıştığınızı varsayıyorum doğru mudur
Site şuan anlık yine kapalı broBir arkadaş gönül eğlendirerek DDOS Atıyor şuanlık sorun yok olcağınıda zannetmiyorum
Evet TÜRK arkadaşlarla ben ilgileniyorum kurulum anlatım vesaire
hmmMesajınızı attığınız gibi forumdan çıkıyorsunuz gayet normal.
Oluyo öyle çekemeyen filanSite şuan anlık yine kapalı bro
Düzeldi şuan, saldırıya müdahele ettiniz galiba jet gibi şuanhmm
Oluyo öyle çekemeyen filan
yok hiç bişi yapmadık arkadaşın canı sıkılınca tekrar gelir tekrar gider bu hep tekrarlarDüzeldi şuan, saldırıya müdahele ettiniz galiba jet gibi şuan
hocam bebe meme diyonuzda vuran kişi her kimse şuan parmağında döndürüyor oda bir gerçek yiğidi öldür hakkını yemeyok hiç bişi yapmadık arkadaşın canı sıkılınca tekrar gelir tekrar gider bu hep tekrarlar