Çözüldü Hatred Project sattığı üründeki sorunun çözülmesi yerine alıcı kaynaklı hata diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevmediği bir ürünü public eden bir müşteri. seni her hile satıcı blackliste koyması lazım. iyiki düzeltemedik senin sorunu. haketmiyorsun. neyse zaten kırılmaz o loader merak etme :)
ürünü isteyerek public etmedim indirme linkinin göründüğünü daha sonra gelen mesajlardan fark ettim eğer bilerek public etmek istesem download kanalından spoofer'in de indirme linkini alır 2 sinide konuma eklerdim. Public olduğu için özür dilerim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kanka para ile satın alınca ne yapacaksın :D rebranda 500 dolar demişsin bide kim senin rebrandına 500 dolar ödesin zaten spooferin allah gibi felanda değil
image.png

Zaten sattığım spoofer ocean değil sana ocean attım bilerek sen kendi çapında 4 dönmeye devam et.

Ürün konusuna gelirsek.
image.png

dediğim gibi yeni loader ile sorunu çözdük.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ürünü isteyerek public etmedim indirme linkinin göründüğünü daha sonra gelen mesajlardan fark ettim eğer bilerek public etmek istesem download kanalından spoofer'in de indirme linkini alır 2 sinide konuma eklerdim. Public olduğu için özür dilerim.
hiç problem değil.
zaten kanka bana satmaya çalışıyor benim diye src var felan diyor qweğüqwşğü

bekle ss geliyor koçum
Evet hala srcsi bana ait olan bir spooferım mevcut, ocean sattığımı felan sana kim söyledi merak ettim.

image.png

Zaten sattığım spoofer ocean değil sana ocean attım bilerek sen kendi çapında 4 dönmeye devam et.

Ürün konusuna gelirsek.
image.png

dediğim gibi yeni loader ile sorunu çözdük.
Sattığın spoofer oceanwin değil ve cg'ye oceanwinin spooferının loaderını atıp fotoğrafını koydun? yasak değil mi :D? genisys'e ulaşıyorum.

bi unk satıyor bi başka birşey çılgın boy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt