Çözüldü Hatred Project sattığı üründeki sorunun çözülmesi yerine alıcı kaynaklı hata diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet kırılmaz loader kırarsanız mutlu oluruz teşşekürler.

Hayır, problem arkadaş bizimle muhattap olmadı -rep attı ticketda agresif yaptı konu açıcam dedi bende aç dedim bizden iade istemedi birşey istemedi tam transkipt göndersin okuyun anlarsınız.
ürünü aktif olarak kullanan biri olarak dün,bakımdaydı oyunda 1 el sonra crash atıyordu bugun 2 adet yeni güncel loader attılar 3-4 saat arayla eğer düzgün iletişim kursaydı arkadaş muhtemelen sorunu çözülür çözülmese bile iade sağlanırdı

kanka para ile satın alınca ne yapacaksın :D rebranda 500 dolar demişsin bide kim senin rebrandına 500 dolar ödesin zaten spooferin allah gibi felanda değil

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
:) eğer dikkatli bakarsanız zaten 3. günümde hala size sorunu belirttiğimi görüyorum ve güncellendi denilerek verilen indirme linkinden hileyi indiriyorum aynı hatayla karşılaşıyorum :)
bunun üzerine tekrar ticket açıp " keşke düzelmeseydi " başlığı altında bir fotoğraf gönderiyorum :)
Keşke Düzelmeseydi gibi bir metin hiç dönmedi. Kendisine giden süreler bakım zamanlarında otomatik iade edildiğini söyledik bugün yeni güncelleme geldi ve aynı hatayı aldı ben tekrar developer ile iletişime geçtim yeni loader alıp denicektik fakat kendisi agresif olup sinirlenmeye başladı problem bu çözmeye çalışıyoruz ama çözmemize izin vermiyor biz napalım bu durumda

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kanka para ile satın alınca ne yapacaksın :D rebranda 500 dolar demişsin bide kim senin rebrandına 500 dolar ödesin zaten spooferin allah gibi felanda değil
yo spooferım gayet kaliteli loaderı arayıp kırmaya çalışmak için * felan yırtıyorsun, benden key dilenip key sattığını bile gördüm benden sana attığım key ile o daha komik yani yüzsüz bi herifsin konudan çıksana seni ilgilendirmez bile burası

Keşke Düzelmeseydi gibi bir metin hiç dönmedi. Kendisine giden süreler bakım zamanlarında otomatik iade edildiğini söyledik bugün yeni güncelleme geldi ve aynı hatayı aldı ben tekrar developer ile iletişime geçtim yeni loader alıp denicektik fakat kendisi agresif olup sinirlenmeye başladı problem bu çözmeye çalışıyoruz ama çözmemize izin vermiyor biz napalım bu durumda
ticketi demek ki sen bile düzgün okumamışsın. :)

sevmediği bir ürünü public eden bir müşteri. seni her hile satıcısı blackliste koyması lazım. iyiki düzeltemedik senin sorunu. haketmiyorsun. neyse zaten kırılmaz o loader merak etme :)

yo spooferım gayet kaliteli loaderı arayıp kırmaya çalışmak için * felan yırtıyorsun, benden key dilenip key sattığını bile gördüm benden sana attığım key ile o daha komik yani yüzsüz bi herifsin konudan çıksana seni ilgilendirmez bile burası
ben senin keyinimi sattım ÜĞEŞQWÜĞEQŞĞWEŞĞÜWQŞĞÜEQŞĞÜEŞĞÜQWÜĞ kanka sen delirmişsin yemin ederim

Evet kırılmaz loader kırarsanız mutlu oluruz teşşekürler.

Hayır, problem arkadaş bizimle muhattap olmadı -rep attı ticketda agresif yaptı konu açıcam dedi bende aç dedim bizden iade istemedi birşey istemedi tam transkipt göndersin okuyun anlarsınız.
Geçen gün oceanwin kırılmaz dedin 500 dolar atacağım dedin bana kırıldı ve 500 dolarımı istiyorum. atacan mı gülüm iban atayım dmden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt