:haha kanka unk ama unktan değil anlarsın yabide kendisinin spoofu ya kanka adam tek piyasada bypass yaptıracak oceana soruyorum bypassda sorun var diyor adam kendisi diyor
he bide duyuru atmış öyle rezil rüsva diyor dm den adam @here etiketlemiş duyuru atmış bide ğqüeüqwğ
bide sahibi diyorki bypassda sorun var karşim bu adam nasıl satabiliyor valorantda ürün çalışmıyor DDDD:haha kanka unk ama unktan değil anlarsın ya
Unk ama unktan değil susar mısın.Neyse 500 dolarımı istiyorum PM'den yaz ibanımı atayım.
yok kanka bu unk ama unktan da değil ama spoofda bizim ama hatredproject amabide sahibi diyorki bypassda sorun var karşim bu adam nasıl satabiliyor valorantda ürün çalışmıyor DDDD
Neyse 500 dolarımı istiyorum PM'den yaz ibanımı atayım.
unk free panel veriyormuş hayırdır @Ceylintxt baksana bi latare kardeşimin paneli kapandı bu adamda nasıl spoofer paneli varyok kanka bu unk ama unktan da değil ama spoofda bizim ama hatredproject ama
Ocean satmadığımı söylemek istesemde anlamıyorsun, umrumda değilsin.
Satılabilir dediği ürün ocean.
@Ceylintxt bedava panel almış bu eleman ne işunk free panel veriyormuş hayırdır @Ceylintxt baksana bi latare kardeşimin paneli kapandı bu adamda nasıl spoofer paneli var