Cattleya
Prime Üye
- İletişim
satsın veya satmasın fark etmiyor sonucta illa dc gel konusalım sesli veya ikinizde gelinkomik olan kısım biondaki o bannerdaki discordda bizim hileyi satıyorlar
satsın veya satmasın fark etmiyor sonucta illa dc gel konusalım sesli veya ikinizde gelinkomik olan kısım biondaki o bannerdaki discordda bizim hileyi satıyorlar
neden? sinirlendinmisatsın veya satmasın fark etmiyor sonucta illa dc gel konusalım sesli veya ikinizde gelin
rica ediciğim yardım için çok çalıştık demeyelim 2 defa bağlanıldı zaten ilki genel sorun varmış sözde skeleton için ve duyurusu geçildi. 2. defa bağlanılması bomboştu ve bir işe yaramadı 3. de konunun açılmasının sebebi ticketlerde geçen admin arkadaşın saçma konuşmaları ortada bir durum yokmuşta sadece drama yaşanıyormuş gibi mesaj atma lütfen.saygılı konuşuyorum dediğim gibi konu tamamı ile bizden bağımsız biz arkadaşa yardım etmeye çok çalıştık kendisi açtı konuyu dolandırılma felan yok
istiyorsan gel diyorum sohbet muhabbetimiz olsun madem tanımıyorsun etmiyorsun kelimelerini kullandınneden? sinirlendinmi
istek yolladım.satsın veya satmasın fark etmiyor sonucta illa dc gel konusalım sesli veya ikinizde gelin
drama zaten kendin diyorsun. konunun açılma sebebi adminin senle konuşma tarzından.rica ediciğim yardım için çok çalıştık demeyelim 2 defa bağlanıldı zaten ilki genel sorun varmış sözde skeleton için ve duyurusu geçildi. 2. defa bağlanılması bomboştu ve bir işe yaramadı 3. de konunun açılmasının sebebi ticketlerde geçen admin arkadaşın saçma konuşmaları ortada bir durum yokmuşta sadece drama yaşanıyormuş gibi mesaj atma lütfen.
konunun açılma sebebi admini uyarmamanız, sorun yaşanıyor ve ben hiçbir şekilde kimseye kötülememe rağmen algı oluşturup sanki kötülüyormuşum gibi mesajlar atmasına sessiz kalmanızdı.drama zaten kendin diyorsun. konunun açılma sebebi adminin senle konuşma tarzından.
bu konuyu açmasaydın biz sana sonuna kadar yardım edicektik zaten. sen kendin bu yolu seçtin.
ben ticketi o sıra görmedim görsem emin ol birşey derdim zaten.konunun açılma sebebi admini uyarmamanız, sorun yaşanıyor ve ben hiçbir şekilde kimseye kötülememe rağmen algı oluşturup sanki kötülüyormuşum gibi mesajlar atmasına sessiz kalmanızdı.
dostum ticketteki mesajları hatred o sırada okuyordu ve sessiz kaldı ayrıca ortak bir paydada buluşmak yerine oda taraf aldığı için işler bu kadar uzadı arkadaş kötülüyorsun dediğinde ben eğer ürünü kötüleyecek olsam cg'deki konunuzda satın almadan bile yorum yaparak kötüleyebilirdim demem üzerine ister yaz ister yazma vs gibi tersleyici tavırla konuşması kabul edilebilir bir durum değil.ben ticketi o sıra görmedim görsem emin ol birşey derdim zaten.
senin bu konuyu açman biraz saçma ama.
fakat bunun için bi şikayet konusu açman yine de saçma.dostum ticketteki mesajları hatred o sırada okuyordu ve sessiz kaldı ayrıca ortak bir paydada buluşmak yerine oda taraf aldığı için işler bu kadar uzadı arkadaş kötülüyorsun dediğinde ben eğer ürünü kötüleyecek olsam cg'deki konunuzda satın almadan bile yorum yaparak kötüleyebilirdim demem üzerine ister yaz ister yazma vs gibi tersleyici tavırla konuşması kabul edilebilir bir durum değil.