reseller kanka bu ürün türk yapımı değil ayıktırayım fantasy abim.türklerin satışını yaptığını bi üründe sorun olmama şansı olabilir mi
reseller kanka bu ürün türk yapımı değil ayıktırayım fantasy abim.türklerin satışını yaptığını bi üründe sorun olmama şansı olabilir mi
dostum bizi tanımıyorsun etmiyorsun yeni açılmadık etmedikYeni açılan firmadan hiçbirşey beklemeyin diyeceklerim bu kadardır bazıları dışında.
Sende az çok beni tanıyorsundur illa arkamdan sallayan olmuştur bilemem neden soyliyeyim çunkü yeni açılan firmalar olsun ya s4cam atıyor yada komple soyuyor gidip kayboluyor sonra demek istediğim bu yani hani senide herkeste bilemez benide o yüzden bu cümleyi kurdum iyi güzel insansın satışını yapmaya devam et.dostum bizi tanımıyorsun etmiyorsun yeni açılmadık etmedik
yeni açılmadık canım benim. geri döndük kısaca.Yeni açılan firmadan hiçbirşey beklemeyin diyeceklerim bu kadardır bazıları dışında.
klasik sözyeni açılmadık canım benim. geri döndük kısaca.
klasik söz değil. öyle tanımıyorsun etmiyorsun çok karışma istiyorsan.klasik söz
tamam mahallenin abisiklasik söz değil. öyle tanımıyorsun etmiyorsun çok karışma istiyorsan.
komik olan kısım biondaki o bannerdaki discordda bizim hileyi satıyorlartamam mahallenin abisi
saygılı konuşuyorum dediğim gibi konu tamamı ile bizden bağımsız biz arkadaşa yardım etmeye çok çalıştık kendisi açtı konuyu dolandırılma felan yoktamam mahallenin abisi