noSonuç yok mu la daha
Neden çöplüğe gitsin ki? Ayrıca siz de ürününüzün sorunlu olduğunu kabul ettiniz ve sizinde üründe sorunlar olduğunu bildiğiniz halde peki bu arkadaş nasıl oluyorda sadece bende sorun olduğunu başka kimsede sorun yaşanmadığını belirtiyorfakat bunun için bi şikayet konusu açman yine de saçma.
eninde sonunda bu konunun gideceği yer cheatglobal çöplüğü.
AM5 için evet sorunlu ufak tefek sorunları var. ama kanka HANGİ İNTERNAL AM5 DE ÇALIŞIYOR KİNeden çöplüğe gitsin ki? Ayrıca siz de ürününüzün sorunlu olduğunu kabul ettiniz ve sizinde üründe sorunlar olduğunu bildiğiniz halde peki bu arkadaş nasıl oluyorda sadece bende sorun olduğunu başka kimsede sorun yaşanmadığını belirtiyor
O zaman satış konunuzda am5 için desteğinizin bulunmadığını veya am5 için sorunlar olduğunu söylemeniz gerekmez mi? ve hala aynı yerdeyiz benim sorduğum soruya cevap vermiyorsun hala genel konuşuyorsun ben diyorum ki madem ürününüz benim kişisel bilgisayarımdan dolayı çalışmıyorda nasıl oluyorda kabul ettiğiniz gibi şu sıralar devamlı sorunlar var mesajını kurdunuz?AM5 için evet sorunlu ufak tefek sorunları var. ama kanka HANGİ İNTERNAL AM5 DE ÇALIŞIYOR Kİ
kanka am5 de zaten çoğu hile çalışmıyor bunu herkes biliyor yani. tabi bu bir savunma değil yinede belirtmemiz lazımdı.O zaman satış konunuzda am5 için desteğinizin bulunmadığını veya am5 için sorunlar olduğunu söylemeniz gerekmez mi? ve hala aynı yerdeyiz benim sorduğum soruya cevap vermiyorsun hala genel konuşuyorsun ben diyorum ki madem ürününüz benim kişisel bilgisayarımdan dolayı çalışmıyorda nasıl oluyorda kabul ettiğiniz gibi şu sıralar devamlı sorunlar var mesajını kurdunuz?
tam olarak amacınız nedir çünkü bazı konuşmalarınıza baktığımda konunun amacını anlayamadım@Hsv şikayet konusu gereği iade sağlanmasınımı istiyorsunuz yoksa ürünün bilgisayarınızda sorunsuz bir şekilde çalıştırılmasınımı _?
dimi dimi bizde anlayamadıktam olarak amacınız nedir çünkü bazı konuşmalarınıza baktığımda konunun amacını anlayamadım
Konunun amacı şudur ben ürünü beğeniyorum fakat bilgisayarımda devamlı olarak sorunlu olarak çalışıyor 2-3 maç oynadıktan sonra inject olmuyor vs vs gibi sorunlar var, eğer düzeltilebilecekse sorunsuz çalışmasını istiyorum ve hileyi kullanmaya devam etmek istiyorum ama eğer düzeltilemeyecekse iade sağlanılabilir.tam olarak amacınız nedir çünkü bazı konuşmalarınıza baktığımda konunun amacını anlayamadım