Çözüldü Hatred Project sattığı üründeki sorunun çözülmesi yerine alıcı kaynaklı hata diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yetkililer uyuyor. ztn konunun sonu cheatglobal çöplüğü muhtemelen.
konuyu açmamın asıl sebebi ben bir ürünü almadan önce gelip bu kanalı okuyorum ve bilgi ediniyorum, bu sebeple çoğu firmadan alışveriş yapmıyorum ve adminin yapmış olduğu konuşmayı insanlara göstererek akıllarında bir fikir belirmesini sağlamaya çalışıyorum.

Yo konuya koydugum spoofer menüsü sadece ocean menüsüydü zaten imgui free olan bi imgui.

Unk düşmanıyım ama spoofer paneli verdiler bedava bende dedim beleş spoofer panelinden neden kazanç elde etmiyeyim? @BlackPlague 'da unk sevmez ama gidip distservice projesi için adama teklif etmişti Para kazanmak ile , Düşmanlığı ayırın.
Evet unk panelini ekledim sunucuma çünkü servis sağladığım kişilerden talep vardı. Ticaret budur. Fakat sonrasında dolandırılanlar listesine bende eklenince hasımlığım başladı kendisiyle, zarar vermeden de son bulmayacak.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sadece konuyla ilgili şeyler yazılsın konuya kavga edenlere işlem uygulanacak
Şimdi bu böyle olmamalı bundan önceki konulara mesaj atan herkes ban yiyorsa @Davuk ve @urlhirsizi adlı kişilerden şikayetçiyim.

Zorbalama, Konuyu yanlışa saptırma, İftira atma, Yalan yanlış bilgiler verip insanların beni yanlış tanımasına yoluna sebep açma gibi bir ton suç işleniyor ve ceza-i işlem almıyorsa bende bundan sonra yapıcağım bilginize.

Evet unk panelini ekledim sunucuma çünkü servis sağladığım kişilerden talep vardı. Ticaret budur. Fakat sonrasında dolandırılanlar listesine bende eklenince hasımlığım başladı kendisiyle, zarar vermeden de son bulmayacak.
Bende bunu satarak zaten public ediyorum sattığım fiyatlar TRde veya GLOBALDE kimsede yok enayi paneli düştü elime satıyorum, amacım insanların unk spooferın kalitesizliğini görmesi bunu sunucumda felanda alıcak herkese belirtiyorum kimseyide ilgilendirmez kendi satış sunucum kendi politikalarım ve kendi müşterilerim bu durum Surfs ve diğerlerini ilgilendirmese bile burnunu sokuyor ondan örnek verdim seni teşşekürler yorumun için.

@Genisys @Lightning bakarmısınız.

Son düzenleme:
Şimdi bu böyle olmamalı bundan önceki konulara mesaj atan herkes ban yiyorsa @Davuk ve @urlhirsizi adlı kişilerden şikayetçiyim.

Zorbalama, Konuyu yanlışa saptırma, İftira atma, Yalan yanlış bilgiler verip insanların beni yanlış tanımasına yoluna sebep açma gibi bir ton suç işleniyor ve ceza-i işlem almıyorsa bende bundan sonra yapıcağım bilginize.

Bende bunu satarak zaten public ediyorum sattığım fiyatlar TRde veya GLOBALDE kimsede yok enayi paneli düştü elime satıyorum, amacım insanların unk spooferın kalitesizliğini görmesi bunu sunucumda felanda alıcak herkese belirtiyorum kimseyide ilgilendirmez kendi satış sunucum kendi politikalarım ve kendi müşterilerim bu durum Surfs ve diğerlerini ilgilendirmese bile burnunu sokuyor ondan örnek verdim seni teşşekürler yorumun için.

Müşterilerine bile isteye unk satıp mağduriyet sağlıyorsun ve paralarına konuyorsun yani?

@hern0s gelip ne zaman dalga geçecek acaba hile satıcısıyla sattığı ürünü bilmeyen adam hile satıyor

Ban yiyecek bir şey yok ben gerekli kanıtları burada söyledim baltalama vesaire yok :)

türklerin satışını yaptığını bi üründe sorun olmama şansı olabilir mi :brainfree:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt