Goodbyedpi ın yeni çıkan sürümü türk olan HK. [ÖNEMLİ]

Aynen kanka open source yazilimda rat trojan.

• Beğen
Tepkiler: eac
Kardeşim, sanırım hiçbir bilgin yok çünkü bu durumun formatla uzaktan yakından alakası yok. Bazı internet servis sağlayıcıları VPN kullanımlarını engelliyor. Boş boş yorum yapmayın lütfen. Ayrıca konu oldukça önemli çünkü içinde virüs olduğu söyleniyor. Emin ol, bu programı 300'den fazla kişi kullanıyor.
Temiz midir diyorsun yani

Kardeşim, sanırım hiçbir bilgin yok çünkü bu durumun formatla uzaktan yakından alakası yok. Bazı internet servis sağlayıcıları VPN kullanımlarını engelliyor. Boş boş yorum yapmayın lütfen. Ayrıca konu oldukça önemli çünkü içinde virüs olduğu söyleniyor. Emin ol, bu programı 300'den fazla kişi kullanıyor.
Ha yani aşırı bilgilisin dostum tamam sensin çok bilgili isen open source bir şeyin virüs olacağı konuyu savunmazsın :ahri:

Ha yani aşırı bilgilisin dostum tamam sensin çok bilgili isen open source bir şeyin virüs olacağı konuyu savunmazsın :ahri:
Bak kardeşim, ben virüs değil dedim veya virüs olduğunu söylemedim. Eğer virüsse, bu önemli bir konu olduğunu belirttim. Ayrıca aşırı bilgili falan değilim. Sizin gibi aptalca 'VPN kullan VPN kullanma' tartışmasına da girmiyorum. Büyük ihtimalle yaşın küçük, 15-16 falan.

merhabalar uzun süredir goodbyedpi kullanıyorum yeni srüüm çıkarmışlar bende kullanayım dedim
dlllerin içine bakmayı unuttum
dll in içinde reqrypter var + olarak 2 de birde screen shot aldırtıyo ve uygulamalarımı kapatıyor
ben sizi uyarmak için haber verdim
şimdi bilgisayarımı yeniden başlatıcam ve başlangıçta başlamasını kapatıcam ki görev yöneticisinde bunu gizlemişler mscongifte ön yüklemelerde belli oluyor
siz siz olun otomatik herşeye güvenmeyin iyi forumlar

elle açılanda herhangi bir sorun yok arkadaşlar
bende öyle bişi yok xd

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt