Goodbyedpi ın yeni çıkan sürümü türk olan HK. [ÖNEMLİ]

peki pc açılınca 2 tane cmd açılıyo 1 tanesi sonrak apanıyo start cmd /B cmd.exe gibi bişey bişey yazıyor onun sebebi nedir
Muhtemelen servis olarak yükledigi icin ve başlatma otomatik oldugu icin otomatik cmdden başlatıyor kendini.

2 haftadır kullanıyorum sorun yaşamadım ama yokmu detaylı inceleyip neler yaptığını çıkarabilecek birisi ?

exe dosyasıda verilmiş srcside verilmiş srcnin içini kontrol etmesende direkt exelerı vtye atıp kontrol edebilirsin temiz gözüküyor

• Beğen
Tepkiler: eac
ben silince falan gitti ayrıca bunu yapan baska kişi

türk birisi yaptığı olan 1. sayfada var

bilmiyorum ama onu yüklediğimden beri pcim yavaşladı
godbyeDPI ısmınde hızmet oluşturuyor zor temızledım godbye i onu kullanmak yerıne ucretsız ve vpnden hızlı olan ayrıcada doner ıp kullanan (my hıde ıp)
kullanmayı dene oyunlarda bıle ınternet yavaşlamıyor

Kardeşim, sanırım hiçbir bilgin yok çünkü bu durumun formatla uzaktan yakından alakası yok. Bazı internet servis sağlayıcıları VPN kullanımlarını engelliyor. Boş boş yorum yapmayın lütfen. Ayrıca konu oldukça önemli çünkü içinde virüs olduğu söyleniyor. Emin ol, bu programı 300'den fazla kişi kullanıyor.
yo oluyor kanka warp , planet bir sürü vpn varken 1 tanesi bile çalışmıyorsa artık ne diyeyim bilgisayarına format atsın :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt