Goodbyedpi ın yeni çıkan sürümü türk olan HK. [ÖNEMLİ]

bi sıkıntı yok hocam oto ss / program kapatma gibi sorunlar yok sizde farklı bir sıkıntı var
pc açıldığında /b cmd. exe li birşeyler açılıyo onu nasıl kapatıcam onu anlayamadım

öyle zaten en son commit 2 ay diye gözüküyor. farklı bir yerden indirmiş olabilirmisin? burayı okudunmu
yok burdan indirdim büyük ihtimal başka virüs var

pc açıldığında /b cmd. exe li birşeyler açılıyo onu nasıl kapatıcam onu anlayamadım

yok burdan indirdim büyük ihtimal başka virüs var
hocam hitman pro malwarebytes kaskpersky eset bitdefenderla taramıştım pcyi hicbiri bir şey bulamadı onu gectim acık kaynak kodlu zaten bakılabiliyor icine böyle bir olay olsaydı coktan cıkardı ortaya zaten.

ne olduğunu bilmiyorum lakin şöyle bir şey var.

2334539

• Beğenme
Tepkiler: eac
bitcoinle ilgili bi minner bir şey var diye bi duyum almıştım da neyle alakalı bilmiyorum ssi bulup güncelleyeceğim 1 dk
bitcoin adresi ise zaten bunun anlamını söylemişler ordaki adres win divert uygulamasını geliştiren adamın bağış kabul ettigi bitcoin adresi.
"WinDivert dosyalarının açıklamalarında ya da silmeye çalışırken karşılaşacağınız Bitcoin adresi sizi korkutmasın. WinDivert açık kaynaklı bir Windows Paket İnceleme-Değiştirme aracı kütüphanesidir. Bu kütüphanenin sahibi isminde bir geliştiricidir. Bu geliştirici tamamen ücretsiz ve açık kaynak kodlu şekilde bu kütüphaneyi isimli Github repositorysinde paylaşmaktadır. Bu geliştirici tamamen ücretsiz şekilde yayınladığı bu kütüphaneden hiçbir gelir elde etmemekte ancak kendisine gelecek bağışları da kabul etmektedir. Bağış yapılacak adres ise DLL ve SYS dosyalarının açıklamalarında bulunuyor. Yani gördüğünüz Bitcoin yazısı ve yanındaki karmaşık sayılar ve harflerden oluşan adres WinDivert kütüphanesinin geliştiricisi olan basil00'a ait bağış yapabileceğiniz Bitcoin cüzdan adresidir. Bu adresi resmi sitesinde de paylaşıyor, ."

oin adresi ise zaten bunun anlamını söylemişler ordaki adres win divert uygulamasını geliştiren adamın bağış kabul ettigi bitcoin adresi.
"WinDivert dosyalarının açıklamalarında ya da silmeye çalışırken karşılaşacağınız Bitcoin adresi sizi korkutmasın. WinDivert açık kaynaklı bir Windows Paket İnceleme-Değiştirme aracı kütüphanesidir. Bu kütüphanenin sahibi isminde bir geliştiricidir. Bu geliştirici tamamen ücretsiz ve açık kaynak kodlu şekilde bu kütüphaneyi isimli Github repositorysinde paylaşmaktadır. Bu geliştirici tamamen ücretsiz şekilde yayınladığı bu kütüphaneden hiçbir gelir elde etmemekte ancak kendisine gelecek bağışları da kabul etmektedir. Bağış yapılacak adres ise DLL ve SYS dosyalarının açıklamalarında bulunuyor. Yani gördüğünüz Bitcoin yazısı ve yanındaki karmaşık sayılar ve harflerden oluşan adres WinDivert kütüphanesinin geliştiricisi olan basil00'a ait bağış yapabileceğiniz Bitcoin cüzdan adresidir. Bu adresi resmi sitesi
o zaman başka birşey yaptı ben ondan şüphelendim çünki bundan önce yoktu böyle birşey

bitcoin adresi ise zaten bunun anlamını söylemişler ordaki adres win divert uygulamasını geliştiren adamın bağış kabul ettigi bitcoin adresi.
"WinDivert dosyalarının açıklamalarında ya da silmeye çalışırken karşılaşacağınız Bitcoin adresi sizi korkutmasın. WinDivert açık kaynaklı bir Windows Paket İnceleme-Değiştirme aracı kütüphanesidir. Bu kütüphanenin sahibi isminde bir geliştiricidir. Bu geliştirici tamamen ücretsiz ve açık kaynak kodlu şekilde bu kütüphaneyi isimli Github repositorysinde paylaşmaktadır. Bu geliştirici tamamen ücretsiz şekilde yayınladığı bu kütüphaneden hiçbir gelir elde etmemekte ancak kendisine gelecek bağışları da kabul etmektedir. Bağış yapılacak adres ise DLL ve SYS dosyalarının açıklamalarında bulunuyor. Yani gördüğünüz Bitcoin yazısı ve yanındaki karmaşık sayılar ve harflerden oluşan adres WinDivert kütüphanesinin geliştiricisi olan basil00'a ait bağış yapabileceğiniz Bitcoin cüzdan adresidir. Bu adresi resmi sitesinde de paylaşıyor, ."
düzelttim

normal goodbyedpi sürümü var elimde windivert te aynı bitcoin adresi bulunuyor hocam.

tamam işte ordaki bitcoin adresinin anlamını alıntıladım sizin icin.
peki pc açılınca 2 tane cmd açılıyo 1 tanesi sonrak apanıyo start cmd /B cmd.exe gibi bişey bişey yazıyor onun sebebi nedir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt