Goodbyedpi ın yeni çıkan sürümü türk olan HK. [ÖNEMLİ]

ne yapacan vpn le hangi oyuınu oynayacan gidipte valo oynayacaksan beyninin oldugundan suphe ederim en kötü genelde discorda girmek icin vpn acılıyor google uzantılardan online vpn acıp girebilirler
mc oynuyo diyelim peki arkada arkadaşıyla konuşuyo ama uygulama o zaman napıcak

merhabalar uzun süredir goodbyedpi kullanıyorum yeni srüüm çıkarmışlar bende kullanayım dedim
dlllerin içine bakmayı unuttum
dll in içinde reqrypter var + olarak 2 de birde screen shot aldırtıyo ve uygulamalarımı kapatıyor
ben sizi uyarmak için haber verdim
şimdi bilgisayarımı yeniden başlatıcam ve başlangıçta başlamasını kapatıcam ki görev yöneticisinde bunu gizlemişler mscongifte ön yüklemelerde belli oluyor
siz siz olun otomatik herşeye güvenmeyin iyi forumlar

elle açılanda herhangi bir sorun yok arkadaşlar
Sizde başka bir virüs var diye düşünüyorum. Yoksa antivirüs tespit ederdi diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: eac
reqrypt zaten normal goodbyedpi da var ve bir cok antivirus kullandım kaskpersky haric oda şüpheli dedi sadece başkada hiç biri uyarı vermedi.

Sizde başka bir virüs var diye düşünüyorum. Yoksa antivirüs tespit ederdi diye düşünüyorum.
ben silince falan gitti ayrıca bunu yapan baska kişi

ben bulamadım yeni güncellemeyi atabilirmisin bi linkini
türk birisi yaptığı olan 1. sayfada var
reqrypt zaten normal goodbyedpi da var ve bir cok antivirus kullandım kaskpersky haric oda şüpheli dedi sadece başkada hiç biri uyarı vermedi.
bilmiyorum ama onu yüklediğimden beri pcim yavaşladı

bi sıkıntı yok hocam oto ss / program kapatma gibi sorunlar yok sizde farklı bir sıkıntı var

• Beğen
Tepkiler: eac
bencede sizin sıkıntı farklı bir olaydan gibi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt