Ghosty ürünleri HK.

knk bende normal kulanıcıyım sen güldürme ki dianın üstünede çıkamadan ban yersin önceden 640 rr´lara kastığım hilenin şuan yüceye çıkarmadan banlatması normalmı :brainfree:
malesef o kadar çıkmadım daha ama limit test yapacaz bakalım ne kadar dayanacak plat 2ye kadar legit oynadım dahada oynamaya devam ediyorum yüceye felan çıkarırsa artık satarız çarı immo zor aimde yok zaten

hileyle plata boostladım derken yuzun kızarmıyo mu
niye kızarsın kanka unrankedi attım 8 maçta ? neyi bekliyon daha ?

Gördüğüm kadarıyla reseller arkadaşlar ve onların arkadaşları konuya gelip baltalamaya çalışıyor fakat insanlar hilenin zaten DT olduğunu biliyor lütfen kendinizi bu kadar acınası bir duruma düşürmeyin iyi akşamlar.
Ayrıca eğer hala UD olduğunu belirten arkadaşlar varsa bir discord kanalına toplanalım ve arkadaş 1 gün boyunca hileyle oynasın ve banlanmazsa DT olmadığını kabul edeceğim, tabi 24 saat içerisinde banlanmayacağını düşünen varsa deneyelim :)

Gördüğüm kadarıyla reseller arkadaşlar ve onların arkadaşları konuya gelip baltalamaya çalışıyor fakat insanlar hilenin zaten DT olduğunu biliyor lütfen kendinizi bu kadar acınası bir duruma düşürmeyin iyi akşamlar.
Ayrıca eğer hala UD olduğunu belirten arkadaşlar varsa bir discord kanalına toplanalım ve arkadaş 1 gün boyunca hileyle oynasın ve banlanmazsa DT olmadığını kabul edeceğim, tabi 24 saat içerisinde banlanmayacağını düşünen varsa deneyelim :)
Deneyebiliriz discord bırakın :icheckwait:

la dedect ürün bu kadar 8 sayfa yazı yazıcak ne buldunuz ghosty yada unk logosunu görünce otomatik ban yiyorum ;)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt