0xc00007b
Efsane Üye
2 defa yücelige çıktım 1 kere immo gördüm.güldürme beni canım az salla
2 defa yücelige çıktım 1 kere immo gördüm.güldürme beni canım az salla
malesef o kadar çıkmadım daha ama limit test yapacaz bakalım ne kadar dayanacak plat 2ye kadar legit oynadım dahada oynamaya devam ediyorum yüceye felan çıkarırsa artık satarız çarı immo zor aimde yok zatenknk bende normal kulanıcıyım sen güldürme ki dianın üstünede çıkamadan ban yersin önceden 640 rr´lara kastığım hilenin şuan yüceye çıkarmadan banlatması normalmı
niye kızarsın kanka unrankedi attım 8 maçta ? neyi bekliyon daha ?hileyle plata boostladım derken yuzun kızarmıyo mu
tamam knkm siz siniz aw en resell siz siniz annenize sövseler bukadar savunmazsınız kendinizi2 defa yücelige çıktım 1 kere immo gördüm.
ne resellerı kanka ben satmıyorum bile normal kullanıcıyım bendetamam knkm siz siniz aw en resell siz siniz annenize sövseler bukadar savunmazsınız kendinizi
Deneyebiliriz discord bırakınGördüğüm kadarıyla reseller arkadaşlar ve onların arkadaşları konuya gelip baltalamaya çalışıyor fakat insanlar hilenin zaten DT olduğunu biliyor lütfen kendinizi bu kadar acınası bir duruma düşürmeyin iyi akşamlar.
Ayrıca eğer hala UD olduğunu belirten arkadaşlar varsa bir discord kanalına toplanalım ve arkadaş 1 gün boyunca hileyle oynasın ve banlanmazsa DT olmadığını kabul edeceğim, tabi 24 saat içerisinde banlanmayacağını düşünen varsa deneyelim
Deneyebiliriz discord bırakın
açalım kanks giriyorumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediryeni oluşturduğum sunucu hazır olduğunda sunucuya gir ve bize ekran paylaş.