aynen dostum klasik satıcı yalanı yok bizde çalışıyo vs hikayesiniz alayınızGhosty dt değil sesteyiz
aynen dostum klasik satıcı yalanı yok bizde çalışıyo vs hikayesiniz alayınızGhosty dt değil sesteyiz
https://cheatglobal.com/konu/vhmodz-panel-dolandiriciligi.61117/page-6#post-1130578Zaten bende önermiyorum vhmodz dan aldım adam 1 hafta sonra her yerden yok oldu spof bypass da dtydi o zaman
Ya birader sen dalga mı geçiyorsun anladık resellersında yalana ne gerek var allah için bende zamanında immo 3 300 rr kastım bu ürünle artık banlatıyor ürünü bozdular 1 k fazla kazanıcam diye komik duruma düşüyorsun ürün ud diye savunman ayrı komikUndetected dostum DT Demek 15 dakika da ban atması demektir, çok kullanıcısı var hemen hemen ban yiyen olmak zorunda.
Yalan değil Yüce 3 aktif oyundayım sunucuya gelirsen yayın açarım : )Ya birader sen dalga mı geçiyorsun anladık resellersında yalana ne gerek var allah için bende zamanında immo 3 300 rr kastım bu ürünle artık banlatıyor ürünü bozdular 1 k fazla kazanıcam diye komik duruma düşüyorsun ürün ud diye savunman ayrı komik
güldürme beni canım az sallaYalan değil Yüce 3 aktif oyundayım sunucuya gelirsen yayın açarım : )
sunucuya gelirsen yayın açayım?güldürme beni canım az salla
sen kimsin senin sunucuna geleyim nonamesunucuya gelirsen yayın açayım?
Bypassi veya spooferi dt delaya düştümSpoofer dt mi ud mi
aynen dostum klasik satıcı yalanı yok bizde çalışıyo vs hikayesiniz alayınız
bypassından dolayı dusmussundur kanka bende sımdı yedım bypassdan dolayıBypassi veya spooferi dt delaya düştüm