Ghosty ürünleri HK.

Açıkcası Trigger gelmeden baya fazla oynadım ancak banwve gelmesi ile immo 64rr hesap ban yedi daha sonra ise 3 maçta bir 6 maçta bir atmaya başladı spoofları gayet iyi çalışıyor hilesiz baya fazla oyun attım yemiyorum ancak ne zaman hilelerini çalıştırsam max 6 oyun görebiliyorum sonradan bozdular malesef kanıt isteyenler bakabilir aşağıya tracker.gg koyacağım immo hesabın bu şekilde oynayıp yemediğim halde bunun yarısını bile oynarsam yiyen bir hale geldik

trackergg:

Açıkcası Trigger gelmeden baya fazla oynadım ancak banwve gelmesi ile immo 64rr hesap ban yedi daha sonra ise 3 maçta bir 6 maçta bir atmaya başladı spoofları gayet iyi çalışıyor hilesiz baya fazla oyun attım yemiyorum ancak ne zaman hilelerini çalıştırsam max 6 oyun görebiliyorum sonradan bozdular malesef kanıt isteyenler bakabilir aşağıya tracker.gg koyacağım immo hesabın bu şekilde oynayıp yemediğim halde bunun yarısını bile oynarsam yiyen bir hale geldik

trackergg:
knk bende diyorum zamanında 640 rr lara kastım ama şuan s***** yüceyi göremezsin

trackergg:
Biz de aynı şeyi söylüyoruz işte güncellemeden sonra durum bu :D

• Ghosty, satın aldığım reseller panelini kapattı sc4mmer.
    Cevap: Satın aldığın reseller panelini neredeyse herkese dağıtmış, yani bu ana satıcıdan almadığın için senin eşekliğin.

• Ghosty ile 366 tane global hesap Kastım.
    Cevap:

• Ghosty artık bozdu yeni panel satacak biri lazım.
    Cevap: Hayır, Ghosty'den daha ucuza panel alıp müşterilerini mağdur edeceğin başka bir ürün YOK. (Bu para için her ucuz dt ürünü satıcak türeme satıcılar için ^^ )

Merhaba, bir süre önce Ghosty'den valorant hilesini ve spooferini satın aldım yaklaşık olarak 1 hafta kullandıktan sonra hala yasaklama yaşamamıştım ve ürünün UD olduğunu düşünüyordum fakat daha sonra Ghosty'nin getirdiği güncelleme ile hileye trigger bot eklendi ve ürün herkesi yasaklatmaya başladı.
Yasaklar ardı ardına devam ederken oyuna gelen güncelleme sonrası bypass çalışmamaya başladı ve ghosty 3 gün boyunca birazdan güncelleme gelecek diyerek insanları bekletti ve 3. gün sonunda bypass tekrar bugün aktif oldu.
Sıfırdan spoofumu yaptım ve bypass'ı çalıştırıp oyuna girdim yaklaşık olarak 4-5 saat val5 ile karşılaşmadım ve hileyi injectleyerek hilenin hala DT olup olmadığını merak ettim.
Hileyle yaklaşık 6 maç oynadıktan sonra oyun ortasında yasaklandım ( daha önce 1 hafta boyunca oynadığım ayarlarımla ve Trigger Bot kullanmadan ki ghosty bunun DT olduğunu belirtiyor ve kullanmayın sorun olmaz diyor.).
Bunu Ghosty'e belirttiğimde bana ürünün sorunsuz olduğunu ben spoofu düzgün yapamadığımı 45 dakika veya 1 saat içerisinde banlanıyorsam bluetooth'u devre dışı bırakmamı söyledi ve beni aniden discord'dan banladı.

Kısaca bu yazıda bahsetmek istediğim şey Ghosty ürünlerinin DT olduğunu öğrenmenizi istememdir.
Herkese iyi forumlar.
Kısacası dt mi :uwot: güldürme beni yaklaşık 2-3gündür oynuyorum plat 2ye felan boostladım bir günde hesabı ve şuanda oynuyorum aktif olarak herhangi bir ban olmadı aksine oyunumda 2 tane hileci banladı vanguard düzgün bir şekilde oynarsan götürür resell felanda değilim normal bir kullanıcıyım sadece :kappasmiley:

Kısacası dt mi :uwot: güldürme beni yaklaşık 2-3gündür oynuyorum plat 2ye felan boostladım bir günde hesabı ve şuanda oynuyorum aktif olarak herhangi bir ban olmadı aksine oyunumda 2 tane hileci banladı vanguard düzgün bir şekilde oynarsan götürür resell felanda değilim normal bir kullanıcıyım sadece :kappasmiley:
knk bende normal kulanıcıyım sen güldürme ki dianın üstünede çıkamadan ban yersin önceden 640 rr´lara kastığım hilenin şuan yüceye çıkarmadan banlatması normalmı :brainfree:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hileyle plata boostladım derken yuzun kızarmıyo mu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt