0xc00007b
Efsane Üye
sponsorluk
gencim noktayı koymuşla dedect ürün bu kadar 8 sayfa yazı yazıcak ne buldunuz ghosty yada unk logosunu görünce otomatik ban yiyorum
ürünün hilesi ban atmasa bypassı atıyo bypassı atmasa hilesi atıyo zatenBan atmaması ud olduğu anlamına gelmiyor, bir anda bir çakarlar aklınız çıkar. Şu an riotun büyük bir ayağı çinde kısacası sizin bilgisayarınızdan toplamadığı veri
yok eac veya be gibi direkt ban atmıyor hileye ait tüm verileri toplayıp çakıyor. Kısacası çok müşterisi olan yerleri tercih etmeyin her zaman göz önündeler.
tencent games o kadar tehlikeli bir şirket ki david dmayı yakalattılarBan atmaması ud olduğu anlamına gelmiyor, bir anda bir çakarlar aklınız çıkar. Şu an riotun büyük bir ayağı çinde kısacası sizin bilgisayarınızdan toplamadığı veri
yok eac veya be gibi direkt ban atmıyor hileye ait tüm verileri toplayıp çakıyor. Kısacası çok müşterisi olan yerleri tercih etmeyin her zaman göz önündeler.
Bizzat ben sattım ürünü, her gün bana geldiği kademeyi de yollar ss şeklinde dm olarak da mevcut.malesef o kadar çıkmadım daha ama limit test yapacaz bakalım ne kadar dayanacak plat 2ye kadar legit oynadım dahada oynamaya devam ediyorum yüceye felan çıkarırsa artık satarız çarı immo zor aimde yok zaten
niye kızarsın kanka unrankedi attım 8 maçta ? neyi bekliyon daha ?
ghosty nin internalinde immoya kadar çıktım diyeyim no joke.Bizzat ben sattım ürünü, her gün bana geldiği kademeyi de yollar ss şeklinde dm olarak da mevcut.
Ürünü sattığım için ürünün sorunsuz olduğunu söyleyebiliyorum Fakat anlamsız bir şekilde damga yapıştırmaya devam ediyorsunuz.
Feedbackler aldığımız gördüğümüz için bu yorumu yapıyoruz. Reseller olmamız bir mevzu değil dostlar. Resellerimdir fakat evet sattığım adamlar ban yiyordur yorumsuz kalırım.
Fakat böyle bir durum olmadı hiç.
Ürün şu an problemsiz, en azından sattığım insanlar memnun.
Tabii takdir sizin herkes farklı düşünebilir., saygımız çok büyük.
İyi Forumlar.