Ghosty ürünleri HK.

Yayın başladı arkadaşlar ürünü görmek isteyenlerde buyursun gelsin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ban atmaması ud olduğu anlamına gelmiyor, bir anda bir çakarlar aklınız çıkar. Şu an riotun büyük bir ayağı çinde kısacası sizin bilgisayarınızdan toplamadığı veri
yok eac veya be gibi direkt ban atmıyor hileye ait tüm verileri toplayıp çakıyor. Kısacası çok müşterisi olan yerleri tercih etmeyin her zaman göz önündeler.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ban atmaması ud olduğu anlamına gelmiyor, bir anda bir çakarlar aklınız çıkar. Şu an riotun büyük bir ayağı çinde kısacası sizin bilgisayarınızdan toplamadığı veri
yok eac veya be gibi direkt ban atmıyor hileye ait tüm verileri toplayıp çakıyor. Kısacası çok müşterisi olan yerleri tercih etmeyin her zaman göz önündeler.
ürünün hilesi ban atmasa bypassı atıyo bypassı atmasa hilesi atıyo zaten

tencent games o kadar tehlikeli bir şirket ki david dmayı yakalattılar :D

malesef o kadar çıkmadım daha ama limit test yapacaz bakalım ne kadar dayanacak plat 2ye kadar legit oynadım dahada oynamaya devam ediyorum yüceye felan çıkarırsa artık satarız çarı immo zor aimde yok zaten

niye kızarsın kanka unrankedi attım 8 maçta ? neyi bekliyon daha ?
Bizzat ben sattım ürünü, her gün bana geldiği kademeyi de yollar ss şeklinde dm olarak da mevcut.
Ürünü sattığım için ürünün sorunsuz olduğunu söyleyebiliyorum Fakat anlamsız bir şekilde damga yapıştırmaya devam ediyorsunuz.

kDsbpQmeoPd3.png
z0fmZNwSn2Jh.png

Feedbackler aldığımız gördüğümüz için bu yorumu yapıyoruz. Reseller olmamız bir mevzu değil dostlar. Resellerimdir fakat evet sattığım adamlar ban yiyordur yorumsuz kalırım.
Fakat böyle bir durum olmadı hiç.
Ürün şu an problemsiz, en azından sattığım insanlar memnun.
Tabii takdir sizin herkes farklı düşünebilir., saygımız çok büyük.
İyi Forumlar.:)

Son düzenleme:
Bizzat ben sattım ürünü, her gün bana geldiği kademeyi de yollar ss şeklinde dm olarak da mevcut.
Ürünü sattığım için ürünün sorunsuz olduğunu söyleyebiliyorum Fakat anlamsız bir şekilde damga yapıştırmaya devam ediyorsunuz.

kDsbpQmeoPd3.png
z0fmZNwSn2Jh.png

Feedbackler aldığımız gördüğümüz için bu yorumu yapıyoruz. Reseller olmamız bir mevzu değil dostlar. Resellerimdir fakat evet sattığım adamlar ban yiyordur yorumsuz kalırım.
Fakat böyle bir durum olmadı hiç.
Ürün şu an problemsiz, en azından sattığım insanlar memnun.
Tabii takdir sizin herkes farklı düşünebilir., saygımız çok büyük.
İyi Forumlar.:)
ghosty nin internalinde immoya kadar çıktım diyeyim no joke.

Bize yayın yapan arkadaş dün 2-3 saat aralığında hesapta oynamış ve daha sonra çıkmıştı, bugün gelen bilgiye göre hesap yasaklanmış bilginize.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt