ezelijeak
Silver Üye
dışardan aşırı salakça görünüyorsun bilgin olsungönderilerine baktım hep milletle alay etmişsin evde asosyal bi şekilde milleti küçümeseyerek yaşıyorsun yazık.
dışardan aşırı salakça görünüyorsun bilgin olsungönderilerine baktım hep milletle alay etmişsin evde asosyal bi şekilde milleti küçümeseyerek yaşıyorsun yazık.
Siz iki kelimeyi bir araya getirin biz hilemizi yaparız herkes işine hadiKatılıyorum hocam akıl var mantık var.
Ağla ezik seni baş edemedice zirla burda10 yaşında arkadaşımız 5. Sınıfa gidiyor herhalde türkçe bu kadar bozuk olmaz bu arada millet dalga geçtikçe bok gibi yazmaya başlamışsın
Türkçe öğren sonra kavga ederiz paşamAğla ezik seni baş edemedice zirla burda
Boşver abim, hile falan yazma sen istesende yazamazsın zaten.Siz iki kelimeyi bir araya getirin biz hilemizi yaparız herkes işine hadi
Yazmadığım için mi uriel korumali svlerde videolar paylaşıyorum malBoşver abim, hile falan yazma sen istesende yazamazsın zaten.
Ver dc nide seni bi rezil edeyimBoşver abim, hile falan yazma sen istesende yazamazsın zaten.
Kimsenin avukatlığımi yapmasina gerek yok bu konuda kapatılacak zaten gerekli yerlere ilettim ortada bi mağdur yok bir kanıt veya ss yok burda mahalle karısı gibi laga luga yapıyorsunuzfarkında mısın bilmiyorum ama seni savunan 1 kişi bile yok ve herkes seninle dalga geçiyor, reelde karşıma çıkamıcak diyosun yaşın 13ü geçmez birisini karşında görsen ben comando değilim abi çekecek kadar korkak bir ucubesin küçük beyninle ve a1 bile etmeyen türkçenle millete laf etmeye çalışıyosun okuduğunu anlamaz yazmayı bilmezsin bir sike yaramayıp milletten öğrendiğin şeylerle millete hava atarsın sen hangi hayal dünyasında yaşıyon merak ettim ama asıl en çok merak ettiğim şey suriyeli misin doğruyu söyle
bir kez banlandın ağlaya zırlaya geri açtırttın ama bu d0landırıcı olduğun gerçeğini yine değiştirmiyor bilgin olsun uriele hile yazmaya devam et dolandırıcının birinden alcak kadar aptalı bulursan da şükret