- İletişim
Dostum 5 gönderin varsa 3 ü başkalarının yaşıyla dalga geçmek15 yaşındaki bebelerle uğraşmak
Dostum 5 gönderin varsa 3 ü başkalarının yaşıyla dalga geçmek15 yaşındaki bebelerle uğraşmak
gönderilerine baktım hep milletle alay etmişsin evde asosyal bi şekilde milleti küçümeseyerek yaşıyorsun yazık.Dostum 5 gönderin varsa 3 ü başkalarının yaşıyla dalga geçmek
sana yaşımı ispat edecek kadar küçük değilim hayatında başarılar15 yaşındaki bebelerle uğraşmak
ulan sende biAt bi 500 donunun rengine kadar vereyim
Yanlış bakmışsın demek ki. Türkçenin bozuk olduğu kadar okuman da bozuk. Bu kadar braindead olmak zor olmalı dostum.gönderilerine baktım hep milletle alay etmişsin evde asosyal bi şekilde milleti küçümeseyerek yaşıyorsun yazık.
ya kes laf yetiştiremedikçe burdayok türkçen bozuk vs diyorsun ezk seni türkçe hocasımı kesiliyorsun başımızaYanlış bakmışsın demek ki. Türkçenin bozuk olduğu kadar okuman da bozuk. Bu kadar braindead olmak zor olmalı dostum.
La olm türkçeyi hala öğrenemedin mi ? Bide uriel atak speed offset dileniyodun. Milas mt2 01E264A8 , 10 , 674 al beynin yeter mi bilmemya kes laf yetiştiremedikçe burdayok türkçen bozuk vs diyorsun ezk seni türkçe hocasımı kesiliyorsun başımıza
Yok yazman zaten süper komik, ama okuduğunu da anlamıyorsun ki sorunda o zaten. Neyse suriyeliyle uğraşasım yok.ya kes laf yetiştiremedikçe burdayok türkçen bozuk vs diyorsun ezk seni türkçe hocasımı kesiliyorsun başımıza
al işte 15 yaş laf sokamaya çalışmaYok yazman zaten süper komik, ama okuduğunu da anlamıyorsun ki sorunda o zaten. Neyse suriyeliyle uğraşasım yok.
realde karşıma çıkamıcak bebe burdan kod söylüyorLa olm türkçeyi hala öğrenemedin mi ? Bide uriel atak speed offset dileniyodun. Milas mt2 01E264A8 , 10 , 674 al beynin yeter mi bilmem