Çözüldü Gelmiş geçmiş en rezil d0landırıcı ve dilenci arkadaşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gönderilerine baktım hep milletle alay etmişsin evde asosyal bi şekilde milleti küçümeseyerek yaşıyorsun yazık.
Yanlış bakmışsın demek ki. Türkçenin bozuk olduğu kadar okuman da bozuk. Bu kadar braindead olmak zor olmalı dostum.

Yanlış bakmışsın demek ki. Türkçenin bozuk olduğu kadar okuman da bozuk. Bu kadar braindead olmak zor olmalı dostum.
ya kes laf yetiştiremedikçe burdayok türkçen bozuk vs diyorsun ezk seni türkçe hocasımı kesiliyorsun başımıza

ya kes laf yetiştiremedikçe burdayok türkçen bozuk vs diyorsun ezk seni türkçe hocasımı kesiliyorsun başımıza
La olm türkçeyi hala öğrenemedin mi ? Bide uriel atak speed offset dileniyodun. Milas mt2 01E264A8 , 10 , 674 al beynin yeter mi bilmem :D

Yok yazman zaten süper komik, ama okuduğunu da anlamıyorsun ki sorunda o zaten. Neyse suriyeliyle uğraşasım yok.

Yok yazman zaten süper komik, ama okuduğunu da anlamıyorsun ki sorunda o zaten. Neyse suriyeliyle uğraşasım yok.
al işte 15 yaş laf sokamaya çalışma :D
La olm türkçeyi hala öğrenemedin mi ? Bide uriel atak speed offset dileniyodun. Milas mt2 01E264A8 , 10 , 674 al beynin yeter mi bilmem :D
realde karşıma çıkamıcak bebe burdan kod söylüyor :D

realde karşına çıkacak olsa neden forumda dolansın? xD oda senin gibi buralarda geziyor işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt