Çözüldü Gelmiş geçmiş en rezil d0landırıcı ve dilenci arkadaşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beleş data ile bişeyler yapınca benim frekans hesabı

Bölöş dötö bönöm förököns :D Assslanım benim data falan birşeyler öğrenmişsin agubugu 500tl değil 1000tlde verse kimsenin b0kunu püsürünü dağıtmam aklın bende kalmasın t4şş4ğına yazıyoruz 3-5 bir şey biliyorsun diye bir tarafların ayrı oynamasın

Allah bilir satış açtığı konusuna yan hesabtan satın aldım güvenilir yaziodur LDMCKDKOKDDO

1.si bundan 1 ay once evet hıle yapmayı blmyıordum ama 1 ayda gecemı gunduzmu kod bulmak ıcın ugrastım durdum suan kendı hılemı yapabiliyorum. 2.si 2 yıl oncekı bır vıdeo yuzunden şimdi suclu olmamı gerektırmıyor.

1.si bundan 1 ay once evet hıle yapmayı blmyıordum ama 1 ayda gecemı gunduzmu kod bulmak ıcın ugrastım durdum suan kendı hılemı yapabiliyorum. 2.si 2 yıl oncekı bır vıdeo yuzunden şimdi suclu olmamı gerektırmıyor.
Sus d0landırıcı 3ube seni

banını nasıl kaldırdın sen

elimizde mi :D beni niye karıştırdın soru sordum sadece

1 ay önce hile yapmayı bilmiyodun da burda senden daha tecrübeli adamlara benden öğrendin falan diyodun. Bide aşağıdaki seriyi izlemeni öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt