O tavsiyeleri senin için öneririm hic tanımadığın insana hakaret ediyorusun hemde ortada bi magdur yokkenevinden dışarı çıktıgını düşünmüyorum ama tavsiye ederim çık biraz nefes al güneş gör bir ihtimal geri kalmış beynin düzelmeye başlar sonra gelir teşekkür edersin tavsiyeler için abisi
Sen önce bi bok gibi türkçeni düzelt, almadın mı olum sen türkçe dersi falan. Kürtsen ki büyük ihtimal öylesin, sıkıntı yok o zaman.Yazmadığım için mi uriel korumali svlerde videolar paylaşıyorum mal
Ver dc nide seni bi rezil edeyim
Kürt değilim 1 elhamdülillah türküm ayrıca Kürt olsam ne olur sen insalari neden ırkına göre ayırıyorsun sebebini söyleyeyim mi evde kıçı boklu bi veledsin benceSen önce bi bok gibi türkçeni düzelt, almadın mı olum sen türkçe dersi falan. Kürtsen ki büyük ihtimal öylesin, sıkıntı yok o zaman.
Sen önce solemedin yazacagina söylemedin yazaslında hiçbir şey yazmıcaktım ama senin yazdıklarını okuyunca anladım ki fazla derecede aptalsın milletin yazdıklarını okuyamıyosun okusan da anlamıyosun ben senin aptallığını yüzüne vuruyorum hakaret olarak algılamana gerek yok gerçekleri söylemem seni üzmüş olabilir hala sölemedin suriyeli misin yadırgamicam korkma
İmzana falan bi göz at, seni dışarıdan gören aptal bir velet olduğunu düşünür. Öylesin zaten, kürtsün, aptalsın, beyin yoksunusun, obezsin.Kürt değilim 1 elhamdülillah türküm ayrıca Kürt olsam ne olur sen insalari neden ırkına göre ayırıyorsun sebebini söyleyeyim mi evde kıçı boklu bi veledsin bence
Sen önce solemedin yazacagina söylemedin yaz
Baban hakkında böyle şeyler söylemeİmzana falan bi göz at, seni dışarıdan gören aptal bir velet olduğunu düşünür. Öylesin zaten, kürtsün, aptalsın, beyin yoksunusun, obezsin.
ugrasmaya degmez cocuk gibi davranıyolar xDsana yaşımı ispat edecek kadar küçük değilim hayatında başarılar
Caz yapma burnunu kırarımulan sende bi