ForceDigital
Uzman Üye
Teşekkürleradamın eskı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirhilesini aldım basarılıydı bundanda almak lazım
Teşekkürleradamın eskı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirhilesini aldım basarılıydı bundanda almak lazım
Dostum 2 Ay Önce'de Bize Salladın Sesimi Çıkarmadım Amacın Nedir!? Tamam En Tasarımcı Monkey Sensin, Kirli Bir Ticaret Ahlakın Var, Sana Yaptırmayı Düşündük İyiki'de Yaptırma'dık İşimiz Sana Göre Kötü Olsa'da Bize Göre Güzel Çocuk Çocuk İşler Yapıyorsun, İşine Güvendiğimiz Aynı Zamanda Logo'muzu Yapan Bir Beyefendiye Yaptırdık, Forumu Domin'e Etme Çaban'ı Anlayabiliyorum Ancak Git Kendi Kumanda Oyna İyi Günler.Tasarımları revize etmek isterseniz ulaşabilirsiniz, vasat duruyor.
teşekkürler,başarılı
kes lan bi ne boş yapmışsın gene , dc yetmiyomu ordan aranmıyomu ucube herif bide gaza getirdiğini sanıyo sanal magandayım hÖğH knka isim soyisim yazıyon tc çıkıyo eokulna girip tiktok felan çekiyoz hÖhĞh HöHğ 3 snaiyede kolunu bacanı ayırırım yazmışsın rüyanda hulk a felanmı dönüşüyon gebeş kaplumbasıişte sıkıntı şu ki benim yaptığımdan sana ne oluyor ama senin yaptığından bana ne olmuyor. çünkü sen sadece millete değil, bana karşı da "GEVŞEK GEVŞEK" konuşuyorsun. bana karşı gevşek gevşek konuştuğunda durum sana ne kısmından çıkıyor. karşında gördüğünde abi abi nolur bir daha yapmayacağım abi diyeceğin insanlara burada show yapan bir adet ergen kardeşimizsin. elime geçsen kolunu bacağından ayırmam 3 saniye sürmez. ama burada kralsın burada efesin burada efsanesin. diğer o jhonesdew midir nedir ona da dedim sana da diyeyim. gram cesaretiniz varsa insanlara dc yerine telefon verirsiniz. adam olur insanın karşısına çıkarsınız. telefonu açar alo buyur kardeş derdin ne diye sorarsınız. burada show yapmaya benzemez herşey. hadi işine aslan.
Konuyu ringe çevirmişler awYazık günah gençler salın satış konusunu
eğer dediğiniz gibi 300 lira bütçenizi bu tasarıma ayarladıysanız gerçekten licoresin dediği gibi biraz kötü bir tasarım olmuş, umarım kazandıkça daha iyilerini yaptırırsınızDostum 2 Ay Önce'de Bize Salladın Sesimi Çıkarmadım Amacın Nedir!? Tamam En Tasarımcı Monkey Sensin, Kirli Bir Ticaret Ahlakın Var, Sana Yaptırmayı Düşündük İyiki'de Yaptırma'dık İşimiz Sana Göre Kötü Olsa'da Bize Göre Güzel Çocuk Çocuk İşler Yapıyorsun, İşine Güvendiğimiz Aynı Zamanda Logo'muzu Yapan Bir Beyefendiye Yaptırdık, Forumu Domin'e Etme Çaban'ı Anlayabiliyorum Ancak Git Kendi Kumanda Oyna İyi Günler.
Yanıt Vermezsen Sevinirim Olay Büyümesin.
1 Adet tasarım yapılmadı + psd ile teslim edildi licors 500TL fiyat çekip başkasını bulduktan sonra 300e tek revize teklif etti. Renk seçeneği farklılığı +psd teslim edilmesi bize daha cazip geldi.eğer dediğiniz gibi 300 lira bütçenizi bu tasarıma ayarladıysanız gerçekten licoresin dediği gibi biraz kötü bir tasarım olmuş, umarım kazandıkça daha iyilerini yaptırırsınız