ForceWare Valorant 👾 | ESP+AIMBOT 👩‍💻 CHAMS | SILENTBOT 👽 TRIGGERBOT | UNDETECTED✅

sanal kimliğinizin dışında sosyal hayatınızda da böyle agresif olmak yiyor mu? eğer yiyorsa bir gün birisi kafanıza sıkacaktır. o kişi ben olmam çünkü zerrece umrumda olmaz sen ve senin gibiler :) ama umarım bir gün o kral çıkar. sizinle aynı havayı solumaktan bizi ebediyete kadar kurtarır. zira akciğerinizinden geçen hava öyle pis bir kokuyla çıkıyor ki dışarı. tüm dünyayı kokutuyorsunuz reis. saygılar.
ne anlatıyon sen ya mermi felan diyo siktir git sokağında yap şu konuşmaları allahalla geçen avukat mavukat dioydun awaya gördüm kimse siklemiyo olm seni ne anlatıyon seni kimse anlamıyor

ne anlatıyon sen ya mermi felan diyo siktir git sokağında yap şu konuşmaları allahalla geçen avukat mavukat dioydun awaya gördüm kimse siklemiyo olm seni ne anlatıyon seni kimse anlamıyor
@JamesHarden olm sevilmiyorsun ve istenmiyorsun git la burdan seni kimse sevmiyor holiganlik peşinde koşma :D Bi ordasın bi burda garip bir çarsın valla Allah ailene akıl fikir versin...

@JamesHarden olm sevilmiyorsun ve istenmiyorsun git la burdan seni kimse sevmiyor holiganlik peşinde koşma :D Bi ordasın bi burda garip bir çarsın valla Allah ailene akıl fikir versin...
anlamadığım şey agresifliğimi nerde gördü de bana agresif diyo ASDKQWDJSAKDKQJEWŞQEŞQ @JamesHarden istenmiyosun olm işte boşver git forumdan

İyi satışlar öneri olarak konu tasarımını değiştirmeni öneririm dostum yanlış anlama biraz amatör duruyor
Dostum cartoon tarzı temiz şekilde yapmak istedik amatör değiliz ancak görüşüne saygım var teşekkürler

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt