ForceWare Valorant 👾 | ESP+AIMBOT 👩‍💻 CHAMS | SILENTBOT 👽 TRIGGERBOT | UNDETECTED✅

bide şöyle bak la 15 yaşındaki çocuk bile istemiyo seni asdjhasdfcgasdfagjdasfjgh

konu tasarımı hoş olmuş + hile güzele benziyo ama fiyatı biraz uçuk hilenin uzun süre dt olmayacağını yada projenin sürekli güncelleneceğini bilsem almayı düşünürüm elinize sağlık
Hocam hem özellik hem tasarım bakımından yapımcısı tarafından uğraşılmış bir ürün olduğu tartışılamaz. Fiyatları globale vurduğumuz zaman yine diğer ürünlere nazaran daha uyguna geliyor. Üründen desteğini keseceğini düşünmüyorum. Güzel yorumun için teşekkürler. Fikriniz değişirse discord adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

15 yaşındaki ergen bebelerin olduğu forumda senin ne işin var
çok basit bir cevabı var 3 hece.
sana ne?
daha basit bir cevabı var okumayan üşenenlere pek yazmıyorum da sana yazayım. burada kalırım kalmam sana giren çıkan ne. rahatsızsan raporla banlat.

çok basit bir cevabı var 3 hece.
sana ne?
daha basit bir cevabı var okumayan üşenenlere pek yazmıyorum da sana yazayım. burada kalırım kalmam sana giren çıkan ne. rahatsızsan raporla banlat.
olm o zaman benim agresifliğimden
sana ne?
burada agresif davranırım davranmam sana giren çıkan ne. rahatsızsan raporla banlat.

olm o zaman benim agresifliğimden
sana ne?
burada agresif davranırım davranmam sana giren çıkan ne. rahatsızsan raporla banlat.
işte sıkıntı şu ki benim yaptığımdan sana ne oluyor ama senin yaptığından bana ne olmuyor. çünkü sen sadece millete değil, bana karşı da "GEVŞEK GEVŞEK" konuşuyorsun. bana karşı gevşek gevşek konuştuğunda durum sana ne kısmından çıkıyor. karşında gördüğünde abi abi nolur bir daha yapmayacağım abi diyeceğin insanlara burada show yapan bir adet ergen kardeşimizsin. elime geçsen kolunu bacağından ayırmam 3 saniye sürmez. ama burada kralsın burada efesin burada efsanesin. diğer o jhonesdew midir nedir ona da dedim sana da diyeyim. gram cesaretiniz varsa insanlara dc yerine telefon verirsiniz. adam olur insanın karşısına çıkarsınız. telefonu açar alo buyur kardeş derdin ne diye sorarsınız. burada show yapmaya benzemez herşey. hadi işine aslan.

işte sıkıntı şu ki benim yaptığımdan sana ne oluyor ama senin yaptığından bana ne olmuyor. çünkü sen sadece millete değil, bana karşı da "GEVŞEK GEVŞEK" konuşuyorsun. bana karşı gevşek gevşek konuştuğunda durum sana ne kısmından çıkıyor. karşında gördüğünde abi abi nolur bir daha yapmayacağım abi diyeceğin insanlara burada show yapan bir adet ergen kardeşimizsin. elime geçsen kolunu bacağından ayırmam 3 saniye sürmez. ama burada kralsın burada efesin burada efsanesin. diğer o jhonesdew midir nedir ona da dedim sana da diyeyim. gram cesaretiniz varsa insanlara dc yerine telefon verirsiniz. adam olur insanın karşısına çıkarsınız. telefonu açar alo buyur kardeş derdin ne diye sorarsınız. burada show yapmaya benzemez herşey. hadi işine aslan.
okumaya üşendim biraz daha kısa yazar mısın

bence fiyatları dolar yapın sonra türkiye fiyatlandırmasıı diyip lifetime yi 3200e çekin.

adamın eskı

hilesini aldım basarılıydı bundanda almak lazım​

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt