15 yaşındaki ergen bebelerin beni istemesine muhtaç mıyım sence.@JamesHarden olm sevilmiyorsun ve istenmiyorsun git la burdan seni kimse sevmiyor holiganlik peşinde koşma Bi ordasın bi burda garip bir çarsın valla Allah ailene akıl fikir versin...
15 yaşındaki ergen bebelerin olduğu forumda senin ne işin var15 yaşındaki ergen bebelerin beni istemesine muhtaç mıyım sence.
Teşekkürler hocam tekrar aynı kaliteyi yaşamak isterseniz discord adresimize bekleriz. Bizden alışveriş yaparak müşterilerimize özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.Verix hilesini zamanında kullanmıştım gayet güzel ve kullanışlı bir hile satışınızda başarılar dilerim.
Teşekkürler dostum diğer tasarımlara nazaran diğer arkadaşımın belirttiği gibi farklılık açısından cartoon temalı tasarımları tercih ediyoruz. Logolarımıza dikkat ettiyseniz aynı temada bir uyum yakalamak istedik. Önerin için teşekkürler.İyi satışlar öneri olarak konu tasarımını değiştirmeni öneririm dostum yanlış anlama biraz amatör duruyor
bide şöyle bak la 15 yaşındaki çocuk bile istemiyo seni asdjhasdfcgasdfagjdasfjgh15 yaşındaki ergen bebelerin beni istemesine muhtaç mıyım sence.
teşekkürleriyi satışlar fiyatlar fena durmuyor