FiveM piyasası Legit & sc4m list 2023

private dediğin ürün th3k3n "robloxcu 15 yaş" tıpkı senin gibi src si uc de olan bir ürüne kendi ismini yazmasından ibaret dostum xD 15 yaşında olmasanız sizi ciddiye alacağım ki bu piyasada alışveriş yapan insanlar sizin resellerlık yapmak ve rc satmaktan başka bir yeteneğe sahip olmadığınızı gayet iyi biliyor umarım bir gün başka bir b*ka yarayıp insanlar hakkında yorum yaparsınız. öptüm evladım benim "private dediği ürün xsdjkmgdfjmgdfkm" "https://cheatglobal.com/konu/bu-fivem-hilesi-guevenlimidir-sizce.33531/#post-598314"

Ha bide apt*l m*ymun sürüsü cobalt 190 dan veriyor keyi 190 dan key alıp resellerıma 150 den key veremem hani ? dimi minik15 sen 190 dan alıp satıyosun sen iyi bilirsin :)
Küfüre başvurmak çaresizliğin göstergesidir Türkiye piyasası bu konuda artık bilinçli senin gibi dolandırıcıları barındırmıyor yani bu arada skyproject 250 tl den 1 aylık key satacağını söyledi okuduysan biraz örnek alabilirsin dicem de sen örneğin içinede rat koyarsın writeline gibi fixshopuda batırmandan korkuyorum gerçi 20 tane customeri var yok :D :D
Kudurmaya devam et birlikte çalıştığım her bir market günde en az 10 key satıyor :cryangry: bu silinmiş halimizse siz ölmüşsünüz yazık.
Günde 10 kredi kartı desek nerden baksan senin için karlı iş böyle devam et sc4mmer :D

private dediğin ürün th3k3n "robloxcu 15 yaş" tıpkı senin gibi src si uc de olan bir ürüne kendi ismini yazmasından ibaret dostum xD 15 yaşında olmasanız sizi ciddiye alacağım ki bu piyasada alışveriş yapan insanlar sizin resellerlık yapmak ve rc satmaktan başka bir yeteneğe sahip olmadığınızı gayet iyi biliyor umarım bir gün başka bir b*ka yarayıp insanlar hakkında yorum yaparsınız. öptüm evladım benim "private dediği ürün xsdjkmgdfjmgdfkm" "https://cheatglobal.com/konu/bu-fivem-hilesi-guevenlimidir-sizce.33531/#post-598314"

Ha bide apt*l m*ymun sürüsü cobalt 190 dan veriyor keyi 190 dan key alıp resellerıma 150 den key veremem hani ? dimi minik15 sen 190 dan alıp satıyosun sen iyi bilirsin :)
1. olarak flexing cobalt satmıyor kendi spooferini satıyor
2. olarak senin gibi buradan bedavaya aldığı spooferleri millete satmıyor
3. olarak th3k3n dediğin adam tr de adı bilinir bi hile forumlarından birinin sahibi ve 20 yaş üstünde olgun birisi
4. olarak minik resellerlık yapmıyor flexing store sadece hx resellerlığı yapıyor
5. olarak daha spooferini çıkaramayıp çıkardığı spoofere key auth koyamayan bir insansınız bence bu konuyu birazdaha uzatma

Küfüre başvurmak çaresizliğin göstergesidir Türkiye piyasası bu konuda artık bilinçli senin gibi dolandırıcıları barındırmıyor yani bu arada skyproject 250 tl den 1 aylık key satacağını söyledi okuduysan biraz örnek alabilirsin dicem de sen örneğin içinede rat koyarsın writeline gibi fixshopuda batırmandan korkuyorum gerçi 20 tane customeri var yok :D :D

Günde 10 kredi kartı desek nerden baksan senin için karlı iş böyle devam et sc4mmer :D
Cevabını ayrı bir postta vericem ama böyle yazışmalarla dolu olmayacak umarım bu posta bakıp pişmanlık duyacağın vakitler geçirmezsin.

Merhaba ben fixshop sahibiyim benle iletişime geçersen sevirinim neden böyle düşünüyorsun çok merak ediyorum o legit dedin adamlar adamları hepsi colbat satıcısı iyi günler çok merak edersen gel !Salih#0333 yaz ekle konuşalım
Sadece fikirlerimizi ve tecrübelerimizi beyan edip insanları bilinçlendiriyoruz.İyi günler dilerim

Merhaba CG uzun süredir FiveM ile alakalı açılan konuları görüyorum ve forumumuzun bu konu hakkında ki gereksiz bilgilerle dolduğunu farkettim ve Açıklık getirmek istedim
verdiğim liste hem bu piyasada ki dolandırıcıları hemde yıllardır güvenilir hizmet veren kişilerin listesidir boşu boşuna insanlara paranızı kaptırmayın ülkemizde para kolay kazanılmıyor.

sc4m list ;
HX SOFTWARES
- (Multihack undedected olduğunu iddia ediyor fakat son 3 güncellemedir güncel offset çekmemiş ve bir grup tarafından cracklenip leaklanmış buna rağmen hala ürün satmaya devam ediyor ve resellerleri mevcut 1 yıldır aimbot hatalarını fixleyemediler kendim güncelleme istediğim de ise kullanmak zorunda olmadığımı bildirip küfür ettiler aynı zamanda yeni özellik eklemelerini lifetime kullanıcılar dahil herkese ücretli yapacaklarınıda bizzat kendi discordlarından paylaştılar ücretsiz çok daha kaliteli hileler mevcut 30 euronuzu kaptırmayın.)

RAIDAIM - (Multihack & Unban hizmeti verdiklerini iddia ediyorlar fakat konuya bi hayli uzaklar ilk olarak "LİFETIME" multihack satışı yapıyorlardı fakat RAIDAIM kelebek olsa gerek ki ömrü pek uzun olmadı 1 aylık ,3 aylık , Lifetime satış seçenekleri olmalarına rağmen 2. ayda projeyi kapatıp ortalıktan kayboldular ve ürünlerinin brezilyalı bir developer tarafından yıllar önce leaklandığı öğrenildi (asgardreborn eski source) şuan da global unban hizmeti veriyorlar ve yurtdışı pazarına oynuyorlar kesinlikle tavsiye etmem zira lifetime alacağınız ürün , Ürünün ömrü doldu lifetime 'ın anlamı bu denilerek 15. gününde satıştan kaldırılabilir.

FİXSHOP - (Reseller & Unban bu arkadaşlar kendi müşterilerini satın alım esnasında kullandıkları ödeme bilgileri ile tehdit edip sc4mmer olduklarını gizlemeye çalışıyorlar fakat buna boyun eğmeyen kişiler tarafından defalarca sc4m olayları gün yüzüne çıktı , Günümüzde kendileri defalarca leaklanmış bir spooferi derleyip kendi ürünleriymiş gibi pazarlıyorlar aynı zamanda başka bir sc4mmer olan WriteLine Sahibi & Developeri olan defect adlı arkadaşta bu bünyede yer alıyor , Şuan sattıkları spoofer defect tarafından derleniyor bilmeyenler için WriteLine FiveM piyasasından çekilmek zorunda kaldı çünkü artık müşteri bulamıyorlardı sebebi ise ürünlerinin içerisinde rat bulunmasıydı fakat defect adlı arkadaşımız yaptıklarını unutturduğu zannedip maalesef tekrar FiveM Türkiye piyasasını zehirlemeye çalışıyor paranızı ve kredi kartı bilgilerinizi kaptırmayınız.

Maalesef FiveM Türkiye piyasasında ki çoğu shop ve bireysel satıcı genel olarak leak ürün sağlıyor veya sağladığını iddia edip insanların ekonomik sorunlarını görmezden gelip dolandırıyor şimdi gözünüz kapalı alışveriş yapabileceğiniz ücretli / ücretsiz şahsi olarak da alışveriş yaptığım satıcılardan bahsedeyim.

Legit list ;

FLEXINGSTORE -
(Kendilerinden yaklaşık 2 yıldır unban hizmeti alıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım genel olarak piyasada ki ilk methodlar burdan çıkıyor genel kitlesi yabancı fakat Türkiye pazarında da
azımsanmayacak bir customer sayısına sahip neredeyse 7/24 aktif bir yetkili kadrosu var aynı zamanda MTC adında geliştirdikleri kendi executorları mevcut fakat MTC nin güncelleme aralıkları bazen uzun sürebiliyor
bu süre zarfında üyeliğinizin günü telafi ediliyor ben ve arkadaşlarım genelde buradan alışveriş yapıyoruz.)

EZMODS - (Neredeyse popüleritesi yüksek olan her hilenin reselleri kendi siteleri var güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz fakat içerisinde HX SOFTWARES gibi bir sc4m hileyide barındırıyor satın aldığınız ürünü konuya yorum olarak sormadan alışveriş yapmayın sitenin kendisi tamamen güvenli bir sorun yaşadığınız zaman 7/24 yardımcı oluyorlar.)

SKYPROJECT - (İlk döneminde ücretsiz bir servisti ve FiveM Türkiye piyasasının çoğunluğu ücretsiz bir şekilde buradan unban yaptırıyordu aynı zamanda kendilerine ait SkyV1 & SkyV2 adında gelişmiş bir hileleri de mevcuttu
Belli bir süre ara verdiler fakat yakın bir tarihte yeni bir FiveM multihack yapacaklarını ve Türkiye pazarına yardım amacıyla diğer shoplardan çok daha ucuz bir fiyata unban sağlayacaklarını duyurdular maddi durumu olmayan arkadaşlarım zamanında çok fayda sağlamıştı ücretli ücretsiz bir çok private hileleri mevcut aynı zamanda FiveM Türkiyenin en büyük grafik paketi sağlayıcısı olan Fivem graphics world 'ün discordunda dağıttığı ücretsiz hilelerin de developerliğini Skyproject üstleniyor Türkiye piyasası olarak tekrardan bizleri düşündüğünüz için teşekkür ederiz.)

Talep gelirse FiveM hileleri hakkında da bir liste yapabilirim hepsini kullandığım için argüman sahibiyim bunlar sadece satıcıların listesi belirtilen yerler harici alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum iyi forumlar değerli CheatGlobal halkı.
peki bize önericegin biri var mı.

Listenin yarısına hakimim gerçekten doğru tespitler :D

Kudurmaya devam et birlikte çalıştığım her bir market günde en az 10 key satıyor :cryangry: bu silinmiş halimizse siz ölmüşsünüz yazık.

Kudurmanızın yegane sebebi de aç olmanız istanbulda olan varsa ahım kalır haber versin karnını doyurayım.
Merhaba şu yazi tanidik geldimi

Eleştiri yaptığımız bir konuda bu kadar çirkinleşmeniz hiç hoş değil ben bu forumun eski üyelerinden biriyim ve forumun bilinçlenmesini istedim insanları farklı yerlere çekip durmayın.
valla eulenin spooferi kullandım cobaltı kullandım banım hiç bir türlü açılmıyor :D ayrıca flexing zaten cobaltın resellerligini yapmıyor mu
Hayır fiyat politikaları da o yüzden farklı zaten flexing spooferin kaldıramadığı ban yok

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt