Fantasy'den Tarafsız Hile Satıcıları Değerlendirmesi (Valorant)

1. 1günlük 2. 7 günlüktü 5 aydır hesabımla sorunsuz oynuyordum sizin hileyi kullandığım gün valorant tpm açmamı zorunlu istedi bununla ilgili destek istediğimde hilemiz sağlam flag yemişsin tarzı bir şeyler söylediniz aç tp i devam et bir şey olmaz dediniz açtım 7 günlük hilenin ilk gününde ban yedim,pro olanı fazla özellik barındırdığı için tercih ettim kendi kendine kurguladığın şizofrenik iddalarını ve o üst perdeden konuşmanı bir tarafına iade ediyorum d0landırıcı bozuntusu,alıp kullanıp ban yiyenler zaten bu konunun altına dönüş yapacaktır çocuğunu eline veririm kendine iyi bak.
Bak işte tpm hatasının hileden kaynaklanacağını düşünecek kadar bilgisiz ve salaksın birde burda karalama kampanyası yapıyorsun :D Hadi abicim ya uğraştırma beni işine bak ağlamaya köşede devam et.
hala utanmadan cevap veriyor bir de rezil. onca milletin parasini yediginiz yetmiyor mu?
Yetmedi daha çok yiyicez

içine oturan bir şeyler var belli
Konun gayet tarafsız. Sadece vsync hater/fanboy 'ları konunu basmış o kadar önemsiz şeyler. Public 5k'dan fazla userı olan bir ürünü aylarca kullanabileceklerini düşünen arkadaşlar var sonra detection geçirince bir ömürdür detectedmiş gibi algı yaratıyorlar.

Bak işte tpm hatasının hileden kaynaklanacağını düşünecek kadar bilgisiz ve salaksın birde burda karalama kampanyası yapıyorsun :D Hadi abicim ya uğraştırma beni işine bak ağlamaya köşede devam et.

Yetmedi daha çok yiyicez

Konun gayet tarafsız. Sadece vsync hater/fanboy 'ları konunu basmış o kadar önemsiz şeyler. Public 5k'dan fazla userı olan bir ürünü aylarca kullanabileceklerini düşünen arkadaşlar var sonra detection geçirince bir ömürdür detectedmiş gibi algı yaratıyorlar.
ağlayacak olsam ban yediğim gün konuyu açardım buraya denk geldi yazdım para köpeği madem öyle yazacaksın oraya 1 günde banlatan hilemi satıyorum ona göre alın diye,daha sattığın hilenin banlatıpğ banlatmadığından haberin yok ki var dolandırıcılık kanınıza işlemiş 3 kuruşa roman yazdın burada hala boş boş konuşuyorsun sen bak işine herkes sizin gibi yalancı sahtekar değil.

ağlayacak olsam ban yediğim gün konuyu açardım buraya denk geldi yazdım para köpeği madem öyle yazacaksın oraya 1 günde banlatan hilemi satıyorum ona göre alın diye,daha sattığın hilenin banlatıpğ banlatmadığından haberin yok ki var dolandırıcılık kanınıza işlemiş 3 kuruşa roman yazdın burada hala boş boş konuşuyorsun sen bak işine herkes sizin gibi yalancı sahtekar değil.
Ne seni tanırım ne başkasını vsync legit ürününü aldım hileyi aldığımda rankım yuce2 idi hilesiz rankım bu arada herneyse yaklaşık 5-6 gün kullandım immo3 220 rr oldum 6 günün sonunda ban yedim ve bu arada 40 maç attım bir tane macda bile karşı rakip veya benim takimim bana hile demedi o derece legit ve safe oynuyordum aldığım kill 15-30 arasiydi maçlarda ban yedikten sonra sorun bende mi diye düşündüm sonra vsync discord sunucusuna baktım çoğu kişi ban yemiş ve kendileri banwawe yakalandığını çoğu hilenin bu şekilde yakalanıp ban yediğini acikladilar. yani demek istediğim şu hileyi ne kadar çok kişi kullanırsa o kadar ban yeme olasılığın artıyor.

Ne seni tanırım ne başkasını vsync legit ürününü aldım hileyi aldığımda rankım yuce2 idi hilesiz rankım bu arada herneyse yaklaşık 5-6 gün kullandım immo3 220 rr oldum 6 günün sonunda ban yedim ve bu arada 40 maç attım bir tane macda bile karşı rakip veya benim takimim bana hile demedi o derece legit ve safe oynuyordum aldığım kill 15-30 arasiydi maçlarda ban yedikten sonra sorun bende mi diye düşündüm sonra vsync discord sunucusuna baktım çoğu kişi ban yemiş ve kendileri banwawe yakalandığını çoğu hilenin bu şekilde yakalanıp ban yediğini acikladilar. yani demek istediğim şu hileyi ne kadar çok kişi kullanırsa o kadar ban yeme olasılığın artıyor.
Ne övüyorum ne iftira atıyorum yada baska bir şey bir daha alirmisin diye soracak olursanız almam. Kendi düşüncem slotlu az kişinin kullandığı hilelere yönelin

Ne övüyorum ne iftira atıyorum yada baska bir şey bir daha alirmisin diye soracak olursanız almam. Kendi düşüncem slotlu az kişinin kullandığı hilelere yönelin
hay ağzın bal yesin. beyni olan ve olmayan insanların yorumları arasında dağlar kadar fark oluyor. güzel açıklamışsın durumu teşekkürler.

ayda 1100 tl verip 40 maç . 6 günde 40 maç ayda yapıyor 200 maç. spooferim var zaten. 1100 tl. bakın yazıyla da yazayım bin yüz tl. ne olsun istiyorsunuz 5 ay banlanmadan radianta çıkıp sonra oyun birincisi olmayı mı istiyorlar ben anlamıyorum. git o zaman private al 8-9 bin tl paran varsa. ya da adına özel build yazdır 20 bin liran varsa. yoksa paran zırlamayın (bero sana demiyorum ağlayanlara diyorum sen gayet güzel anlatmışsın)

Son düzenleme:
Gerçekten çok iyi değerlendirme olmuş ellerine sağlık bu zamanda fiyat olarak düşük ve uygun bir ESP varmı tavsiye etiniz?

public hileler ağız yakıyo paranız varsa private alın ya da hiç almayın uğraşır durursunuz şahsi fikrim

detect ürün satıyorlar katılıyorum fantasy e hiç memnun kalmadım alıpta paranıza yazık etmeyin üstüne suçlarınıda kabul etmiyorlar

bazı ürünler güncellendi
Noldu konuma gelip baltalamaya çalıştın beceremeyince burdan mı ağlama kararı aldın :D Çok komik bir adamsın gerçekten. Kendini birde önemli birisi sanarak post açıyorsun değerlendirme diye, hayatında bir kere vsync bile kullanmadan nasıl detected diyorsun oda komedi. Kanıtlarını bekliyorum :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt