Yardımcı olur musunuzUcuza Only Esp oynuyorum farkettirmeden oynuyorum tavsiyen var mı?
Yardımcı olur musunuzUcuza Only Esp oynuyorum farkettirmeden oynuyorum tavsiyen var mı?
O detection mu yoksa vanguarddan mı kaynaklı emin olamadık o yüzden net birşey söylemek istemedim. Fakat kesinlikle detection olduğunu düşünüyorsanız bunu araştırırım tabiki de.Uzun süre götürmediğini kabul etmenize sevindim fakat legit kasım ayının başında değil ocak ayının başında büyük bir detection geçirdi kendim de yaşadım 1 hafta kullanmamış olup format atmış olmama rağmen lütfen dürüst olun
Hocam arkadaşın dediği tarihlerde bende alıp 1 haftaya yakın kullanıp bende yemiştim ban haklı yani.O detection mu yoksa vanguarddan mı kaynaklı emin olamadık o yüzden net birşey söylemek istemedim. Fakat kesinlikle detection olduğunu düşünüyorsanız bunu araştırırım tabiki de.
Tamamdır benim hatam o zaman, bilgi için teşekkürler. Legitin son detection geçirdiği süresini ocak olarak güncelledim.Hocam arkadaşın dediği tarihlerde bende alıp 1 haftaya yakın kullanıp bende yemiştim ban haklı yani.