Fantasy'den Tarafsız Hile Satıcıları Değerlendirmesi (Valorant)

Uzun süre götürmediğini kabul etmenize sevindim fakat legit kasım ayının başında değil ocak ayının başında büyük bir detection geçirdi kendim de yaşadım 1 hafta kullanmamış olup format atmış olmama rağmen lütfen dürüst olun
O detection mu yoksa vanguarddan mı kaynaklı emin olamadık o yüzden net birşey söylemek istemedim. Fakat kesinlikle detection olduğunu düşünüyorsanız bunu araştırırım tabiki de.

O detection mu yoksa vanguarddan mı kaynaklı emin olamadık o yüzden net birşey söylemek istemedim. Fakat kesinlikle detection olduğunu düşünüyorsanız bunu araştırırım tabiki de.
Hocam arkadaşın dediği tarihlerde bende alıp 1 haftaya yakın kullanıp bende yemiştim ban haklı yani.

Konuyu saatlerdir takip ediyorum. Bu içinizde ki öfke nedir beyler? Pazar herkese yetmiyor mu? Konuda sadece birbirine saldıran satıcılar görüyorum. 1 Tane mantıklı veya dayanaklı bir mesaj yok. Ya söylediklerinizi kanıtlayın yada şu kavgaları kesip birlik olunda şu Türkiye'yi yükseltelim. Tarih boyunca şu Türkler birbiri ile savaşmasaydı dünyaya hükmederdik kimse tarihten bile ders almıyor acınası bir durum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt