Fantasy'den Tarafsız Hile Satıcıları Değerlendirmesi (Valorant)

Fiyatlara baktığımızda aldığın ürünler 1 günlük pro ve spoofer bundan eminiz. Spoofer satın almışsın çünkü hwid banın varmış. Yüksek ihtimal spooferda bir hata yapmışsın veya sisteminde çalışmamış ve arkasından daha hwid banını test etmeden pro ile oynayıp ban yemişsin ürüne detected diye bok atıyorsun. Karşında amatör bir satıcı yok bunu bil önce. Bu olay ya söylediğim gibi gerçekleşmiştir yada en temiz haliyle pronun detection geçirdiği bir zamana denk gelmişsindir bu kadar basit. Public ürünler daima detection görür. Bunu yaşamayan bir public ürün henüz yok. Bir kez yasaklandın diye bir ürüne detected satılıyor diyemezsin ama. Bunu yapanlar hile piyasasında gram bilgiye sahip olmayan haterlar oluyor genellikle. Ayrıca bu attığın tarihlerde biz yasaklanan bizden veya kendinden bile kaynaklı olsa teknik destek veriyorduk. Yani yalanlarını kendine sakla çocuğum. İyi forumlar.
hala utanmadan cevap veriyor bir de rezil. onca milletin parasini yediginiz yetmiyor mu?

Public ve 5k useri olan bi hileyi kullanıp ban yememeyi ummak bambaşka bir şey şu ud dt muhabbetlerini bırakın adamın konusunu dağıtmayın daha fazla

Public ve 5k useri olan bi hileyi kullanıp ban yememeyi ummak bambaşka bir şey şu ud dt muhabbetlerini bırakın adamın konusunu dağıtmayın daha fazla
880 tl ödeyip ölene kadar ban yememeyi umuyorlar. ulan adıma özel build yazdırdım 15 günde ban yedim. gidip de adama tek kelime laf etmedim. hile bu. sen yapacan valorant banlayacak. bunu kafaları basmıyor beyinleri almıyor. bunlar istiyor ki her el bela atalım ama valorant otursun ulan ne güzel oynuyor la diye izlesin istiyor. en son abi ben legit oynadım neden ban yedim diyen adama ekran açtırdım kill sayılarına baktık. aynen yazıyorum. ticketi de hala duruyor 40 - 45 - 39 - 52 kda sını hesapladığımızda da son 10 maça göre söylüyorum 6 üzerindeydi. oturduk acaba 10 maç nasıl dayandı diye tartışmaya başladık. biz bile şaşırdık. dünyanın en zor işi insanla uğraşmak sanırdım. en zor işi çoluk çocukla uğraşmakmış. öğretmenlere saygımı arttırdınız helal olsun size.

hala utanmadan cevap veriyor bir de rezil. onca milletin parasini yediginiz yetmiyor mu?
onca insanın parasını mı yemişler. format bilmeyen cahiller, daha format atmayı bilmiyor valorantta hile açmaya çalışıyor. adama ekran açtırıp formatını biz yaptırıyoruz. bios up downunu biz yaptırıyoruz. adama 10 kere kardeşim hile lobide açılacak diyoruz maç ortasında açıyor. anamızı düdüklediniz resmen. aldığı para sonuna kadar helal. umarım çatır çatır yemiştir paranızı. çünkü karşılığını fazlasıyla verdi.

fantasy ve tarafsız kelimelerinin aynı cümlede olduğu bir başlığı görünce konuyu okumadım. sadece vsync ile ilgili kısma baktım :D sonra okumamakta ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım :)

bu sırada vsync legit ile 6ncı immo hesabını kasan arkadaşların sanırım riot gamesde tanıdığı var banlamıyorlar bunları. ne hikmetse bi tek bu arkadaşa denk gelmiş.

herşeyden öncesi tarafsız diye açılmış bir başlıktaki bir eleştiri cümlesi "SANIRIM BANLATIYORDU" :) he sen daha san keriz seni
bilader ben adamları tanımam etmem ne konuştun be tarafsız yorum attım tarafsız olmasam listedeki herkese sallardım tanımıyormuş gibi boş yorum atıyorsun bide :D

fantasy ve tarafsız kelimelerinin aynı cümlede olduğu bir başlığı görünce konuyu okumadım. sadece vsync ile ilgili kısma baktım :D sonra okumamakta ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım :)

bu sırada vsync legit ile 6ncı immo hesabını kasan arkadaşların sanırım riot gamesde tanıdığı var banlamıyorlar bunları. ne hikmetse bi tek bu arkadaşa denk gelmiş.

herşeyden öncesi tarafsız diye açılmış bir başlıktaki bir eleştiri cümlesi "SANIRIM BANLATIYORDU" :) he sen daha san keriz seni
kesin öyledir kanka xDDDDD

bilader ben adamları tanımam etmem ne konuştun be tarafsız yorum attım tarafsız olmasam listedeki herkese sallardım tanımıyormuş gibi boş yorum atıyorsun bide :D
gayette tarafsız olarak yorumlamışsın neden olay yaratıyorlar : D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt