Fantasy'den Tarafsız Hile Satıcıları Değerlendirmesi (Valorant)

Arkadaşlar selamlar, forumda pek aktif değilim fakat gece aklıma geldiği için böyle bir değerlendirme postu açıp insanları bilgilendirmek istedim. Hangi ürünlerinden bahsettiğimi isimlerinin yanlarına yazdım.

PentaSharp, PekzScript, NyrexScript (Hardware Aimbot): Satıcılar farklı olsa da sattıkları ürünler aynı. Bildiğim kadarıyla hardware aimbotu gerçekten iyiydi, son dönemlerde tüm arduino aimbotların detected olmasıyla satışları durdu. ESP Ürünleri varsa onun hakkında bilgim yok.

BullsEye (ESP + Aimbot): Açıkçası daha önce kendisini forumda görmemiştim, aimbot olarak güzel bir iş çıkartılmış diyebilirim. İzleniş konusunda bir sorun durmuyor. Visuallerini pek beğenmedim ama işlevsellik olarak güzel. Detectedlik durumunu bilmiyorum.

Glyphae (ESP + Aimbot): Güzel bir hileye benziyor, external olmasına rağmen skeletonu sorunsuz gözüküyor. Visible checki normal externaller gibi. Eğer visual renkleri ayarlanıyorsa görüntüsü de güzel. Eklenebilecek birkaç özellik daha var, bu haliyle de güzel. Fiyatı da tatmin edici.

ForgeDigital (ESP + Aimbot): Videolarını izledim, legit oynanışa tamamen uygun. Görüntü olarak da rahatsız etmiyor. Fiyatları da iyi. Yalnız ürün resell sanırım, bu yüzden güvenlik zaafiyeti oluşturabilir. Eğer status undetectedse alınabilecek bir ürün.
NOT: Keyini satan bir arkadaşın yorumlarına baktığımda 26 günlük, 15 günlük ve 19 günlük keyi olan arkadaşların keyini sattığını gördüm. Detected durumda olabilir.

Remake (ESP): Sanırım yeni satış yapmaya başlamış bir reseller, ürünü normal duruyor. Windows 11 desteği büyük bir artı. Fiyatları uygun ve external. Eğer gerçekten undetectedse alınabilecek bir ürün.

USR (ESP): Ürünlerini yeni publish ettiler, videolarından pek bir şey anlamadım ama visual olarak geliştirilebilir gibi duruyor. Fiyatı uygun.

Arginels (Aimbot): Videolarını izlediğim kadarıyla doğruluğu yüksek bir yazılıma benzemiyor, 4 videosunu da izledim çok titriyor, ya ayarların yüksekliğinden dolayı ya da stabilizasyonu zayıf. Recoil helper de çok hoşuma gitmedi. Fiyatları çok uygun, bu fiyatlara tatmin eder mi kullanıcının tercihi.

VSync (ESP + Aimbot): Kendileri bildiğim kadarıyla reseller, ürünlerini savunuyorlar ama bildiğim kadarıyla banlatıyordu. Aimbotu iş görür, visuallerini pek beğenmedim. Fiyatları çok uygun.

Cheatflix (Aimbot): Çok kararlı bir ürün değil, fiyatları aşırı uygun. Bu fiyata alınır mı, kullanıcının tercihi.

EclipseEmpire (ESP): Visuallerinde sorun var gibi görünüyor, healthbar olması gerekenden daha üstte duruyor, bazen de küçülüyor. Skeletondaki renkler de solabiliyor. Onlar düzelirse alınabilir. Fiyatın biraz düşürülmesi daha çok sattıracaktır.

Major (ESP): Ürünleri gözüme garip geldi, tam olarak anlayamadım. Duvar arkası esp gidiyor, healthbox kalıyor. Ürün çok rus işi kalmış, biraz visual güncellemesi yapılırsa güzel gözükebilir. Fiyatı uygun.

GameBreaker (ESP + Aimbot): Piyasadaki en iyi ürünlerden birisi, hilemdeki lineup özelliğini onlardan örnek almıştım. Uzun zamandır undetected, fiyatına değecek bir ürün. Aimbot da ESP de tatmin eder fakat visualler çok büyük gözüküyor fonttan dolayı, düzeltilebilir.

ColorWare (Aimbot): Githubda gördüğünüz python aimbotla büyük ihtimalle aynı şekilde çalışıyor. Bildiğim kadarıyla 2 adamın ortasında kaldığı zaman ikisine de gitmeden ortada kalıyor. Fiziksel cihaz kullanan her hilenin patladığını düşünüyorum. Undetected diye satmaya devam ediyor ama emin olamadım ikinci bir NinjaWare olabilir :)

Divension (Aimbot): Ürünleri yüksek doğruluğa sahip, recoili güzel çalışıyor ve tatmin edici. Hardware güncellemesinden sonra büyük ihtimalle onun da hilesi patlamıştır.

Tamamen tarafsız bir şekilde değerlendirilmiştir.

Ek olarak bazı satıcılar hakkında @MurkyFuture'nin düşünceleri:
fiziksel cihaz kullanan her hilenin patladığını düşünmüyorum 30 gündür aktif immo eloda deniyorum şuanlık sorun yok

Öncelikle müşterim olduğunu kanıtla. Ayrıca VSync gibi globalde çok büyük bir firma senin gibi birisinin sözüyle mi alınmayacak :D
şu an Türklerden aldığım için 2 kat daha da pişmanım.'Senin gibi birisi' ne demek detectec ürün sattınız resmen ilk gün tpm istediğinde 'hilemiz çok sağlam ondna istiyor diye kandırdınız beni' 2. ban yedim aimbot felan da kullanmadım yani basit özellikleri kullandım sadece satın alma paneimi de koyuyorum buraya hemen sahtekar ilan etmeye hazırsınız çünkü,bu yorumdan sonra da kesin sen malsın hileyi kesin kötü kullanmışsındır belli etmişsindir felan yazacaksınız eminim ama arkadaşlara referans olsun yıllardır cg deyim bu muhabbetlere hiç girmemiş biriyim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dedikleriniz teker teker güncellendi :)

şu an Türklerden aldığım için 2 kat daha da pişmanım.'Senin gibi birisi' ne demek detectec ürün sattınız resmen ilk gün tpm istediğinde 'hilemiz çok sağlam ondna istiyor diye kandırdınız beni' 2. ban yedim aimbot felan da kullanmadım yani basit özellikleri kullandım sadece satın alma paneimi de koyuyorum buraya hemen sahtekar ilan etmeye hazırsınız çünkü,bu yorumdan sonra da kesin sen malsın hileyi kesin kötü kullanmışsındır belli etmişsindir felan yazacaksınız eminim ama arkadaşlara referans olsun yıllardır cg deyim bu muhabbetlere hiç girmemiş biriyim.

Fiyatlara baktığımızda aldığın ürünler 1 günlük pro ve spoofer bundan eminiz. Spoofer satın almışsın çünkü hwid banın varmış. Yüksek ihtimal spooferda bir hata yapmışsın veya sisteminde çalışmamış ve arkasından daha hwid banını test etmeden pro ile oynayıp ban yemişsin ürüne detected diye bok atıyorsun. Karşında amatör bir satıcı yok bunu bil önce. Bu olay ya söylediğim gibi gerçekleşmiştir yada en temiz haliyle pronun detection geçirdiği bir zamana denk gelmişsindir bu kadar basit. Public ürünler daima detection görür. Bunu yaşamayan bir public ürün henüz yok. Bir kez yasaklandın diye bir ürüne detected satılıyor diyemezsin ama. Bunu yapanlar hile piyasasında gram bilgiye sahip olmayan haterlar oluyor genellikle. Ayrıca bu attığın tarihlerde biz yasaklanan bizden veya kendinden bile kaynaklı olsa teknik destek veriyorduk. Yani yalanlarını kendine sakla çocuğum. İyi forumlar.

fantasy ve tarafsız kelimelerinin aynı cümlede olduğu bir başlığı görünce konuyu okumadım. sadece vsync ile ilgili kısma baktım :D sonra okumamakta ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım :)

bu sırada vsync legit ile 6ncı immo hesabını kasan arkadaşların sanırım riot gamesde tanıdığı var banlamıyorlar bunları. ne hikmetse bi tek bu arkadaşa denk gelmiş.

herşeyden öncesi tarafsız diye açılmış bir başlıktaki bir eleştiri cümlesi "SANIRIM BANLATIYORDU" :) he sen daha san keriz seni

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
fantasy ve tarafsız kelimelerinin aynı cümlede olduğu bir başlığı görünce konuyu okumadım. sadece vsync ile ilgili kısma baktım :D sonra okumamakta ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım :)

bu sırada vsync legit ile 6ncı immo hesabını kasan arkadaşların sanırım riot gamesde tanıdığı var banlamıyorlar bunları. ne hikmetse bi tek bu arkadaşa denk gelmiş.

herşeyden öncesi tarafsız diye açılmış bir başlıktaki bir eleştiri cümlesi "SANIRIM BANLATIYORDU" :) he sen daha san keriz seni
Gayet tarafsız olmuş hepsini okudum ürününüzü böyle boş boş savunmanızı hiç anlamıyorum pro ürürünüz dt artık kabul edin şunu yamatos

Fiyatlara baktığımızda aldığın ürünler 1 günlük pro ve spoofer bundan eminiz. Spoofer satın almışsın çünkü hwid banın varmış. Yüksek ihtimal spooferda bir hata yapmışsın veya sisteminde çalışmamış ve arkasından daha hwid banını test etmeden pro ile oynayıp ban yemişsin ürüne detected diye bok atıyorsun. Karşında amatör bir satıcı yok bunu bil önce. Bu olay ya söylediğim gibi gerçekleşmiştir yada en temiz haliyle pronun detection geçirdiği bir zamana denk gelmişsindir bu kadar basit. Public ürünler daima detection görür. Bunu yaşamayan bir public ürün henüz yok. Bir kez yasaklandın diye bir ürüne detected satılıyor diyemezsin ama. Bunu yapanlar hile piyasasında gram bilgiye sahip olmayan haterlar oluyor genellikle. Ayrıca bu attığın tarihlerde biz yasaklanan bizden veya kendinden bile kaynaklı olsa teknik destek veriyorduk. Yani yalanlarını kendine sakla çocuğum. İyi forumlar.
1. 1günlük 2. 7 günlüktü 5 aydır hesabımla sorunsuz oynuyordum sizin hileyi kullandığım gün valorant tpm açmamı zorunlu istedi bununla ilgili destek istediğimde hilemiz sağlam flag yemişsin tarzı bir şeyler söylediniz aç tp i devam et bir şey olmaz dediniz açtım 7 günlük hilenin ilk gününde ban yedim,pro olanı fazla özellik barındırdığı için tercih ettim kendi kendine kurguladığın şizofrenik iddalarını ve o üst perdeden konuşmanı bir tarafına iade ediyorum d0landırıcı bozuntusu,alıp kullanıp ban yiyenler zaten bu konunun altına dönüş yapacaktır çocuğunu eline veririm kendine iyi bak.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt