URF
Uzman Üye
fiziksel cihaz kullanan her hilenin patladığını düşünmüyorum 30 gündür aktif immo eloda deniyorum şuanlık sorun yokArkadaşlar selamlar, forumda pek aktif değilim fakat gece aklıma geldiği için böyle bir değerlendirme postu açıp insanları bilgilendirmek istedim. Hangi ürünlerinden bahsettiğimi isimlerinin yanlarına yazdım.
PentaSharp, PekzScript, NyrexScript (Hardware Aimbot): Satıcılar farklı olsa da sattıkları ürünler aynı. Bildiğim kadarıyla hardware aimbotu gerçekten iyiydi, son dönemlerde tüm arduino aimbotların detected olmasıyla satışları durdu. ESP Ürünleri varsa onun hakkında bilgim yok.
BullsEye (ESP + Aimbot): Açıkçası daha önce kendisini forumda görmemiştim, aimbot olarak güzel bir iş çıkartılmış diyebilirim. İzleniş konusunda bir sorun durmuyor. Visuallerini pek beğenmedim ama işlevsellik olarak güzel. Detectedlik durumunu bilmiyorum.
Glyphae (ESP + Aimbot): Güzel bir hileye benziyor, external olmasına rağmen skeletonu sorunsuz gözüküyor. Visible checki normal externaller gibi. Eğer visual renkleri ayarlanıyorsa görüntüsü de güzel. Eklenebilecek birkaç özellik daha var, bu haliyle de güzel. Fiyatı da tatmin edici.
ForgeDigital (ESP + Aimbot): Videolarını izledim, legit oynanışa tamamen uygun. Görüntü olarak da rahatsız etmiyor. Fiyatları da iyi. Yalnız ürün resell sanırım, bu yüzden güvenlik zaafiyeti oluşturabilir. Eğer status undetectedse alınabilecek bir ürün.
NOT: Keyini satan bir arkadaşın yorumlarına baktığımda 26 günlük, 15 günlük ve 19 günlük keyi olan arkadaşların keyini sattığını gördüm. Detected durumda olabilir.
Remake (ESP): Sanırım yeni satış yapmaya başlamış bir reseller, ürünü normal duruyor. Windows 11 desteği büyük bir artı. Fiyatları uygun ve external. Eğer gerçekten undetectedse alınabilecek bir ürün.
USR (ESP): Ürünlerini yeni publish ettiler, videolarından pek bir şey anlamadım ama visual olarak geliştirilebilir gibi duruyor. Fiyatı uygun.
Arginels (Aimbot): Videolarını izlediğim kadarıyla doğruluğu yüksek bir yazılıma benzemiyor, 4 videosunu da izledim çok titriyor, ya ayarların yüksekliğinden dolayı ya da stabilizasyonu zayıf. Recoil helper de çok hoşuma gitmedi. Fiyatları çok uygun, bu fiyatlara tatmin eder mi kullanıcının tercihi.
VSync (ESP + Aimbot): Kendileri bildiğim kadarıyla reseller, ürünlerini savunuyorlar ama bildiğim kadarıyla banlatıyordu. Aimbotu iş görür, visuallerini pek beğenmedim. Fiyatları çok uygun.
Cheatflix (Aimbot): Çok kararlı bir ürün değil, fiyatları aşırı uygun. Bu fiyata alınır mı, kullanıcının tercihi.
EclipseEmpire (ESP): Visuallerinde sorun var gibi görünüyor, healthbar olması gerekenden daha üstte duruyor, bazen de küçülüyor. Skeletondaki renkler de solabiliyor. Onlar düzelirse alınabilir. Fiyatın biraz düşürülmesi daha çok sattıracaktır.
Major (ESP): Ürünleri gözüme garip geldi, tam olarak anlayamadım. Duvar arkası esp gidiyor, healthbox kalıyor. Ürün çok rus işi kalmış, biraz visual güncellemesi yapılırsa güzel gözükebilir. Fiyatı uygun.
GameBreaker (ESP + Aimbot): Piyasadaki en iyi ürünlerden birisi, hilemdeki lineup özelliğini onlardan örnek almıştım. Uzun zamandır undetected, fiyatına değecek bir ürün. Aimbot da ESP de tatmin eder fakat visualler çok büyük gözüküyor fonttan dolayı, düzeltilebilir.
ColorWare (Aimbot): Githubda gördüğünüz python aimbotla büyük ihtimalle aynı şekilde çalışıyor. Bildiğim kadarıyla 2 adamın ortasında kaldığı zaman ikisine de gitmeden ortada kalıyor. Fiziksel cihaz kullanan her hilenin patladığını düşünüyorum. Undetected diye satmaya devam ediyor ama emin olamadım ikinci bir NinjaWare olabilir
Divension (Aimbot): Ürünleri yüksek doğruluğa sahip, recoili güzel çalışıyor ve tatmin edici. Hardware güncellemesinden sonra büyük ihtimalle onun da hilesi patlamıştır.
Tamamen tarafsız bir şekilde değerlendirilmiştir.
Ek olarak bazı satıcılar hakkında @MurkyFuture'nin düşünceleri: